CDV INFO
Image default
Internet

Vertrouw op een linkbuilding specialist

Veel mensen hebben al wel eens wat horen waaien over linkbuilding, maar weinigen weten er echt het fijne van. Onterecht krijgt linkbuilding dan soms kritiek, denken mensen dat linkbuilding niet meer werkt en dat Google linkbuilding genadeloos afstraft.

Niets is echter minder waar! Professionele linkbuilding heeft nog altijd zijn nut en kan enorm bijdragen aan je positie in Google. Een professionele en vakkundige aanpak door experts is wel aangewezen. Link Optimizer is zo’n partij, die weet wat werkt en wat niet. Een ware linkbuilding specialist.

 

Linkbuilding in het kort

Een volledige uitleg zou ons misschien te ver leiden maar in het kort komt linkbuilding neer op het leggen van relevante links naar je website of pagina’s. Hoe relevanter de links en hoe waardevoller de content, hoe hoger Google je zal duwen in zijn zoekmachine. En laat nu net dat essentieel zijn om gevonden te worden op het internet. We overdrijven dus niet als we zeggen dat linkbuilding enorm kan bijdragen aan de omzet van je bedrijf. Niet gevonden worden in Google staat immers quasi gelijk aan niet bestaan tegenwoordig.

 

Kernwoorden definiëren

1 van de belangrijkste stappen in linkbuilding is het definiëren van relevante trefwoorden die bij je dienstverlening of product passen. Ook daar helpen we je bij Link Optimizer mee. Goed gekozen trefwoorden zijn immers essentieel om van je linkbuilding campagne een succes te maken. Hou er ook rekening mee dat het opbouwen van relevante links naar je website een werk is van lange termijn. Je moet linkbuilding consequent opnemen in je marketingplan en je links onderhouden. Anders zak je zo weer weg in Google. Volgehouden linkbuilding inspanningen lonen echter, altijd.

 

SEO via linkbuilding

Een goed opgezette linkbuilding campagne brengt relevante links en content samen om zo de nodige autoriteit op te bouwen. Hoe relevanter de inhoud van de sites die naar je verwijzen, hoe beter de trefwoorden en hoe meer relvante links er zijn, hoe beter je positie in Google. Niet het aantal links is belangrijk bij linkbuilding, maar wel de kwaliteit van deze links. Vroeger werden ontelbare sites de lucht ingeschoten, maar deze vorm van linkbuilding wordt ondertussen ongenadig afgestraft door Google. Er zijn echter nog veel bedrijven die deze vorm van linkbuilding toepassen, met alle gevolgen van dien.

 

Zet nu nog de stap naar linkbuilding

Er is dus geen enkele reden om niet met linkbuilding te beginnen. Je positie in Google gaat stijgen, je gaat meer verkopen of je product/dienst komt meer in de kijker. Daar kan je zeker van zijn!

Met de professionele aanpak van linkbuilding specialist Link Optimizer boek je resultaten, stijgt je website en word je vakkundig begeleid van a tot z. Begin vandaag nog met te investeren in een SEO linkbuilding specialist en bouw je product/bedrijf uit tot een referentie op het internet. Informeer je bij Link Optimizer grondig over de mogelijkheden van linkbuilding, bepaal in samenspraak de kernwoorden en begin met het boeken van resultaten.

 

http://www.linkoptimizer.be/nl/over-ons/seo-linkbuilding-specialist/