CDV INFO
Image default
Hobby en vrije tijd

Elektrische bakfietsen – beste selectie en prijzen

Bent u op zoek naar een elektrische bakfiets? Dan bent u bij fietsenwinkel aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment van verschillende merken en modellen in elektrische bakfietsen. Ook voor de beste prijzen ben je bij ons aan het juiste adres. In deze blogpost leest u meer over de voordelen van een elektrische bakfiets, wat de beste merken zijn en wat u kunt verwachten qua prijzen.

Elektrische bakfietsen zijn populairder dan ooit tevoren. En dat is niet zo gek, want deze fietsen bieden veel voordelen. Zo is het ideaal om kinderen mee te vervoeren, boodschappen te doen of om bijvoorbeeld spullen te verhuizen. Met een elektrische bakfiets hoeft u niet langer te sjouwen, en kunt u zonder problemen grotere afstanden afleggen. Ook voor mensen die een rommelmark of fair organiseren, is een elektrische bakfiets ideaal. Misschien gaat u regelmatig kamperen, dan is het ook een goed vervoersmiddel.

In ons assortiment hebben wij een breed scala aan verschillende merken en modellen van elektrische bakfietsen. Van de merken Gazelle en Urban Arrow tot de kleinere merken als Dolly en Babboe. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten. We lichten er twee uit.

Urban Arrow is een van de topmerken in elektrische bakfietsen. De fietsen van Urban Arrow zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Family, Shorty en de Tender. Ook heeft Urban Arrow accessoires en uitbreidingsmogelijkheden, in de vorm van bijvoorbeeld regenhoezen.

Gazelle is ook een gerenommeerd merk onder fietsers. Gazelle heeft een breed assortiment aan fietsen, waaronder elektrische bakfietsen. Gazelle biedt de Chamonix C7, de HeavydutyNL C7 en de Chamonix C7 HMS aan. Elk model is geschikt voor verschillende doeleinden. Het is maar net wat u zoekt in een fiets. Bovendien wordt elke Gazelle fiets uitvoerig getest.

Zoekt u naar een elektrische bakfiets van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij fietsenwinkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed assortiment van verschillende merken en modellen. De prijzen zijn afhankelijk van het merk en het model. Gazelle elektrische bakfietsen variëren van €2.999 tot €3.899 en Urban Arrow variëren van €3.799 tot €6.299. Voor de Dolly bakfietsen betaalt u €1.799. Kiezen voor een elektrische bakfiets is een slimme investering. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart ook nog eens op benzine- en parkeerkosten. Het rijden van een elektrische bakfiets is comfortabel en makkelijk, zelfs met een bak erop. Welke elektrische bakfiets u ook kiest, jij krijgt gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige fiets die nog jaren meegaat.