CDV INFO
Image default
Hobby en vrije tijd

Alles aan duivensportartikelen vindt u hier onder één dak

Bij Duivensport Paul Groeneveld  in Honselersdijk bent u aan het juiste adres om duivensportartikelen aan te schaffen. Dit is een online webshop en de grootste van Nederland op het gebied van duivensportartikelen. U vindt een groot assortiment aan duivensportartikelen en dat allemaal samengebracht op één en dezelfde webshop. Het team van deze webshop heeft een enorme passie voor de duivensport en kan u alles vertellen over de sport. Naast dat er informatie kan worden verkregen over de producten, kunnen de medewerkers u ook advies geven over de sport zelf als een vak of hobby.

Vogelringen zijn één van de belangrijkste items binnen de duivensport

Een heel belangrijk item binnen duivensport, zijn de vogelringen. Op de website vindt u ook meer informatie over duivenringen. Vogels kunnen namelijk lange afstanden vliegen. Hoe ouder ze worden, hoe langer de afstanden. Het kan zijn dat een duif niet terug naar huis vliegt. Dit gebeurt overigens zelden, maar het is wel verstandig om de duif een vogelring mee te geven. Vogelringen die u via deze webshop bestelt, kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen opdruk zoals een telefoonnummer of adres. Zo kan een duif altijd worden teruggevonden als er onderweg iets gebeurt.

Profiteer van een uitstekende service en snelle leveringstijden

Voor de beste duivensportartikelen bent u bij dit bedrijf dus aan het juiste adres. Naast het grote assortiment kunt u bij deze webshop ook profiteren van uitstekende

servicemogelijkheden en een snelle levering. Eigenlijk precies zoals het hoort tegenwoordig bij webshops. Plaatst u een bestelling vóór 15.00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en krijgt u de bestelling de volgende werkdag in huis. Heeft u vragen over bepaalde producten of is er iets niet duidelijk dan staat er altijd een team van klantenservice medewerkers voor u klaar. Zij helpen u graag verder met vragen en zorgen dat u zonder problemen uw duivensport kan uitoefenen.