CDV INFO
Image default
Bedrijven

Bouwkeet, de ideale voorziening op de bouwplaats

Bouwbedrijven kunnen alleen maar baten bij hulpmiddelen en voorzieningen die de bouwwerkzaamheden veiliger, doeltreffender en gemakkelijker maken. Een bouwkeet is zonder twijfel één van die voorzieningen! Wat is een dergelijke bouw unit nu precies en wat zijn de voordelen ervan? Een belangrijke vraag waar je in onderstaand overzicht het antwoord op vindt, zodat je precies weet wat je van je aankoop kan verwachten!

De meerwaarde van een bouwkeet

Een bouw keet is kortweg een bouw unit in de vorm van een cabine, die eenvoudig vervoerd kan worden met een voertuig. Een dergelijke keet kan op verschillende manieren ingericht worden. De voordelen ervan reiken erg ver:

1. Mobiel en compact

Het eerste voordeel van een dergelijke bouw unit is dat het relatief klein en beweeglijk is, waardoor het dus geen storende factor zal zijn op de bouwwerf. De cabine kan eenvoudig met een wagen of bestelwagen vervoerd worden en past dus perfect op een werf.

2. Een bouwkeet voor elke situatie

Daarbij is een dergelijke keet op uiteenlopende manieren in te richten. Zo is het mogelijk om er een kantine van te maken, waar werknemers kunnen pauzeren en een maaltijd kunnen nuttigen. Ook kan er een opslagplaats voor materiaal van gemaakt worden. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig!

3. Kwaliteit en veiligheid

Vervolgens is een bouwkeet optimaal beveiligd tegen diefstal en inbrekers. Door het gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen en degelijk hang- en sluitwerk kan kostbaar en duur materiaal zonder zorgen worden opgeslagen. En dat is natuurlijk erg belangrijk als het gaat om een bouwwerf!

4. Een volledig uitgeruste bouwkeet

Ten slotte is een dergelijke bouw unit uitgerust met alle nodige voorzieningen: van stopcontacten tot verlichting, eventueel een tafel om aan te eten en andere kookvoorzieningen en zelfs isolatie. Kortom, alles wat er nodig is voor comfort op de bouwwerf!