CDV INFO
Image default
Bedrijven

Bijl PR Rotterdam

Wat doet een PR bureau?

Een PR bureau doet aan Public Relations. Maar wat is nou aan public relations doen dan? Public relations staat voor het onderhouden van de relaties tussen bedrijven en klanten, en die klanten zijn de media en invloedrijke personen. Een PR bureau als Bijl PR onderhoudt dergelijke zakelijke relaties voor een bedrijf. Zij nemen deze vorm van ‘relatie onderhoud en marketing’ voor een bedrijf uit handen. Wat daar dan precies allemaal onder valt aan daadwerkelijke diensten en werkzaamheden? Dat lees je in dit artikel!

De diensten van PR bureau: Bijl PR

Bijl PR is een vooraanstaand PR bureau in Rotterdam. Met het kantoor gevestigd aan de Coolsingel is het altijd een bruisende boel bij Bijl PR. Dagelijks komen er genoeg mensen over de vloer en wordt nogal wat afgebeld en geregeld op een dag. Weleens gehoord van crisiscommunicatie? Dat is niet niks, maar het team van Bijl PR draait er hun hand niet voor om. Zo ook niet voor de volgende diensten die ze aanbieden:

  • Content creatie
  • Media management
  • Omgevingscommunicatie
  • PR-campagnes
  • Crisiscommunicatie & reputatiemanagement
  • Trainingen

PR & communicatiebureau

Een PR & communicatiebureau als Bijl PR zorgt er met name voor dat bedrijven heel wat werk uit handen genomen wordt. Je gaat in zee met Bijl PR als je als bedrijf wel wat werk kunt uitbesteden en wel een handje kunt gebruiken om bijvoorbeeld goed – vaak – in de media te verschijnen, precies in die magazines en op die blogs die jouw doelgroep leest. Of als je met vernieuwende content nu eens jouw doelgroep écht wilt bereiken. Of wat dacht je van het in contact komen met de juiste partijen om jouw ideeën van voldoende draagvlak te voorzien bij de stakeholders? Al ruim 20 jaar helpt PR & communicatiebureau Bijl PR bedrijven om creatieve PR-campagnes op te zetten, reputaties op te bouwen of te redden en nog veel meer.

Hulp nodig?

Heb jij interesse in één of meer van de diensten van PR Bureau Bijl PR? Bekijk dan zeker even de website en ga vrijblijvend een gesprek aan met een goede kop koffie.

https://www.bijlpr.nl/