CDV INFO
Image default
Woningen

Ramen leverancier Antwerpen

 

Ondanks de schijnbare eenvoud is het niet eenvoudig om de opening nauwkeurig te meten. Een fout van enkele centimeters leidt tot problemen bij de installatie en de daaropvolgende bediening van het raam. Om deze reden is het beter om het meten van ramen toe te vertrouwen aan een specialist van het bedrijf dat de constructies zal vervaardigen en installeren. Meting is een dienst die gratis wordt verleend door een raambedrijf. Als de koper een verkeerde meting doet en er wordt een raam gemaakt op basis van de maat, dan neemt hij alle financiële verantwoordelijkheid op zich. De raamfirma zal zich verantwoorden voor de fout van de expert in metingen en zal op eigen kosten nieuwe constructies vervaardigen. De meetmeester zegt het exacte aantal nadat hij een meting heeft uitgevoerd en helpt de klant bij het kiezen van een profiel, beslag, stelt de formule op voor een raam met dubbele beglazing, evalueert de geometrie van de opening, de kromming van de hellingen, berekent de juiste belasting, bepaalt de grootte van de eb en dorpel, de breedte van de installatienaad en houdt rekening met een aantal andere belangrijke aspecten: het type opening, gebouwkenmerken, de noodzaak om een ​​extra ventilatiesysteem uit te rusten, het type installatie , de noodzaak om afval te verwijderen of te verwijderen.
Een kort interview zal u helpen de fijne kneepjes van het werk van de meester op het gebied van metingen te begrijpen.

– Een expert in metingen kwam naar het huis. Waar moet je allereerst op letten?
– De meetservice moet gratis zijn. Vaak is de meetexpert de eerste medewerker van het bedrijf waarmee de klant rechtstreeks contact heeft. Is dit een medewerker van een zichzelf respecterend bedrijf, dan komt hij op het vooraf afgesproken tijdstip. In geval van overmacht zal de kapitein u bellen en u waarschuwen voor uw vertraging.
– Hoe bereid je je voor op de komst van een expert?
– Zorg voor de komst van de deskundige voor vrije toegang tot het meetobject. De gordijnen hoeven niet verwijderd te worden, maar zet ze vast zodat ze niet in de weg zitten. Verwijder bloempotten of andere items van vensterbanken.
– Welke documenten moeten aan de meter worden gevraagd?
– De expert op het gebied van metingen zal een volmacht van het bedrijf voorleggen voor het sluiten van contracten, die zijn paspoortgegevens weerspiegelt. De volmacht wordt gewaarmerkt door de handtekening van het hoofd en het zegel van het bedrijf.
– Hoe moet de meetmaster eruitzien?
‘Verwacht niet dat het raambedrijf in een driedelig pak komt. Hoogstwaarschijnlijk zou zo’n outfit je moeten waarschuwen. De kleding van de expert moet netjes en comfortabel zijn om het werk grondig te kunnen doen en niet bang zijn om het pak vuil te maken.
– Welk gereedschap moet een maatspecialist meenemen?
– Expertfunctie – nauwkeurige meting + deskundig advies. Meestal worden mensen met een hogere opleiding in de bouw, of voormalige raamfitters, meetinstrumenten, omdat ze bekend zijn met de technische nuances van de installatie en bijna alle “valkuilen” kennen. De specialist zal de metingen nauwkeurig uitvoeren met behulp van een meetlint, een waterpas, een meetlat, een beitel en een kleine hamer.
De expert zal de technologie van het aanstaande werk in een toegankelijke taal beschrijven, adviseren over de materialen, vragen beantwoorden en onbegrijpelijke punten verduidelijken. Het is het beste als de meter u voorbeelden laat zien van het profiel en de kleuropties voor isolatieglaseenheden.
– In het geval dat de expert in metingen mij geen vertrouwen wekt, twijfel ik aan zijn bekwaamheid, heb ik dan het recht om geen contract af te sluiten en geen constructies te bestellen bij dit bedrijf?
– Natuurlijk verplicht de meting zelf u tot niets, dit is gewoon een geweldige manier om de uitvoerder van het werk in de zaak te bekijken, zelfs vóór het sluiten van het contract. Aan de hand van een expert op het gebied van metingen kan men de houding van het bedrijf ten opzichte van zijn klanten beoordelen.
– Kan de kapitein, onmiddellijk na de meting, de exacte kosten van mijn bestelling meedelen?
– De snelheid van de berekening hangt rechtstreeks af van de complexiteit van uw bestelling. Is het ontwerp dat u bestelt standaard, dan maakt de expert direct de prijs bekend. In het geval dat uw bestelling complex is: een niet-standaard opening, profiellaminering, dubbele beglazing met een complexe formule, enz., Vooral als de kapitein u verschillende beglazingsopties biedt om uit te kiezen, moet u wachten. Een bedrijfsvertegenwoordiger belt u binnen 1-3 werkdagen terug en maakt de exacte prijs bekend.

Ramen leverancier Antwerpen

Ramen En Deuren Pvc Eksaarde

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0092-pvc-deuren-en-ramen-prijzen.html