CDV INFO
Image default
Particuliere dienstverlening

Overweeg het infrezen van een dekvloer als vloeroplossing

Bent u al bekend met het infrezen van een dekvloer? Dit klusje kunt u het beste uitbesteden aan een specialist. Kies voor Multi Vloeren Brabant en de klus zal efficiënt voor u worden geklaard. Of het nu om het infrezen van een dekvloer gaat, of juist om een smeervloer leggen: het wordt van A tot Z voor u geregeld. Het tweemansbedrijf heeft flink wat ervaring in het vakgebied. Vol overtuiging is er voor een eigen weg gekozen, waarbij de klantgerichte aanpak voorop staat. Het bedrijf heeft de capaciteit in huis om te assisteren bij het leggen van een smeervloer en het infrezen van een dekvloer. Er wordt gebruikgemaakt van een eigen vrachtwagen die cementdekvloeren kan produceren waar nodig. Het enige dat nodig is om de smeervloer te leggen, is water – de overige grondstoffen worden volledig vanuit het bedrijf verzorgd.

Wat is een dekvloer precies?

Een dekvloer is een ondervloer die volledig cementgebonden is. Het grote voordeel van het infrezen van de dekvloer is dat u er elke mogelijke vloerbedekking op kwijt kunt. Kies voor tapijt, maar bijvoorbeeld ook voor zeil of hout. De keuze is vrij. Multi Vloeren Brabant biedt u de mogelijkheid vrijblijvend een offerte aan te vragen. Mocht u nog vragen hebben, is het altijd mogelijk op de website verschillende brochures te downloaden. Hier komt u ook meer te weten over het leggen van een smeervloer. In de brochures zijn alle meest voorkomende vragen overzichtelijk voor u gebundeld. Zo weet u precies wat u van dit type vloer kunt verwachten.

Het leggen van de smeervloer

Een smeervloer leggen gaat als volgt: eigen materialen worden vanuit het bedrijf zelf naar uw locatie meegenomen. Er wordt gebruikgemaakt van een eigen vrachtwagen. Het enige dat nodig is, is vers water. Na afloop van de werkzaamheden neemt het bedrijf het voor zijn rekening alles brandschoon voor u achter te laten. Zo wordt u volledig ontzorgd, niet alleen tijdens leggen van de nieuwe smeervloer, maar ook tijdens het infrezen van een dekvloer of andere werkzaamheden.