CDV INFO
Image default
Verbouwen

Is uw zinken of leien dak verweerd? Laat uw dak reinigen en behandelen

U laat uw zinken of leien dak natuurlijk reinigen door de specialist. De specialisten van Hegeraat Dakdekkers gebruiken de nieuwste technieken om alle daken ouderwets goed te reinigen. Die combinatie zorgt voor een goede reiniging, onderhoud en plaatsing van een dakkapel. Dit vakmanschap laat zich zien door het oogverblindende eindproduct. Veel andere bedrijf lopen over het dak, maar dat kan voor scheurtjes zorgen in leisteen die in de winter zorgen voor gebroken leien. Daarom gebruiken ze bij Hegeraat Leidekkersbedrijf speciale houten leidekkersladders om deze beschadigingen te voorkomen en toch een goede reparatie, reiniging of plaatsing te leveren.

Ontvang het beste, vrijblijvende advies voor u uw zinken of leien dak laat plaatsen

Ieder huis heeft een andere vorm, dus voor het plaatsen van ieder zinken of leien dak is er een andere aanpak nodig. De professionele dakdekkers van Hegeraat Leidekkersbedrijf weten ieder dak professioneel te repareren. Wist u dat een dak vol mos en aanslag kan leiden tot allerlei vervelende mankementen? Laat uw zinken of leien dak dus regelmatig controleren door Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wanneer u kiest voor een van de diensten van dit gerenommeerde bedrijf, dat ook voor de overheid, Monumentenzorg en Bisdommen werkt, bent u verzekerd van het beste, vrijblijvende advies. Al uw wensen worden besproken en een passende oplossing aangeleverd door de specialisten.

Een nieuw dak laten plaatsen? Kies voor een zinken of leien dak!

Is uw dak aan vervanging toe of bent u uw droomhuis aan het bouwen? Kies voor een stijlvol zinken dak, dat ziet er altijd mooi uit. Daarom wordt het veel gekozen op rustieke gebouwen zoals kerken, boerderijen en monumenten. Het leien dak vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.