CDV INFO
Image default
Verbouwen

Dankzij stevige golfplaten bouwt u precies wat u wilt

Met golfplaten kunt u alle kanten op. Op die manier pakt u alle grote klussen met het grootste gemak aan. Wat u ook wilt maken, wanneer u uw materiaal bij een vakkundig bedrijf bestelt, bent u zeker van een uitmuntende kwaliteit. Van een groot schuurdak tot een dak voor een kippenhok en een afdak in de tuin tot een flinke fietsenstalling. Bij Huisman Gemert vindt u precies de soorten golfplaten waarmee u uw klus perfect afmaakt. Ga voor vezelcement, metaal of staal en kies voor de golfplaten die u nodig heeft in uw situatie. Voer uw grote werkzaamheden perfect uit en laat een van de grootste voorraadhouders en leveranciers van Nederland u helpen.

Met polycarbonaat platen kiest u voor een lichtdoorlatend resultaat

Kiest u voor polycarbonaat platen? Dat is een perfecte keuze als u een dak zoekt en een maximale hoeveelheid licht wilt behouden. Huisman Gemert heeft met een voorraad van 125.000 m² altijd de geschikte platen van de afmetingen die u zoekt. Of u het de polycarbonaat platen nu als dak- of wandbekleding gebruikt, u bent zeker van een open en ruimtelijke uitstraling. Doordat het materiaal transparant, duurzaam en stevig is, kan het hoge temperaturen verdragen. Tel daarbij op dat het materiaal eenvoudig te bewerken en te monteren is en u begrijpt waarom u kiest voor polycarbonaat platen. Dat wilt u toch ook?

Bestel uw golfplaten of polycarbonaat platen eenvoudig online

Weet u precies wat voor materiaal u wilt hebben? Bent u op zoek naar golfplaten of polycarbonaat platen? Dan bestelt u deze materialen eenvoudig online. Wanneer uw bestelling boven de 400 euro, komen de specialisten het u door heel Nederland, Vlaanderen en Duitsland leveren (met uitzondering van de Waddeneilanden). Met een vrachtwagen levert Huisman Gemert de bestelling bij u af, zodat u zo snel mogelijk met uw werkzaamheden kunt beginnen. Heeft u kleinere producten besteld? Dan versturen zij het via de post. Daarnaast is er zelfs een mogelijkheid om uw bestelling bij de specialist in Gemert op te halen. Dat is nog eens handig, nietwaar?