CDV INFO
Image default
Telefonie

Wanneer je jouw iPhone 12 scherm moet repareren

Heb je een iPhone 12, maar is het scherm kapot? Dan kun je een iPhone 12 scherm reparatie laten doen bij GSM Reparatie Centrum. Zij kunnen je weer aan een nieuw scherm helpen. Hier lees je verschillende redenen waarom je een scherm zou moeten laten repareren.

 

Gebroken scherm

Wanneer je jouw telefoon hebt laten vallen, kan het zijn dat jouw scherm gebroken is. Er kan een klein barstje in het scherm zitten, maar er kunnen ook veel grotere gebroken lijnen in het scherm zitten. In sommige gevallen kun je jouw telefoon nog gewoon gebruiken. Wanneer het scherm erg gebroken is, kan het zijn dat het touchscreen van het scherm niet meer goed werkt. Dan wordt het typen en dingen aanklikken op je telefoon via je scherm erg lastig.

 

Water in het scherm

Het kan ook zijn dat er water achter je scherm is gekropen. Dit kan gebeuren als je de telefoon bijvoorbeeld per ongeluk in de wc hebt laten vallen. Of als het heel erg hard heeft geregend en je telefoon aan deze regen is blootgesteld. Wanneer er water achter je scherm komt, kan het zijn dat je touchscreen niet meer goed werkt. Hierdoor kan het lastig zijn om te typen en soms doet het touchscreen het helemaal niet meer.

 

Voorkom dat jouw scherm kapot gaat Voorkomen is beter dan genezen. Probeer daarom altijd te voorkomen dat je scherm kapotgaat. Om dit te voorkomen kun je een hoesje voor je telefoon kopen. Dit hoesje beschermt jouw telefoon tegen vallen en stoten en dit hoesje kan jouw telefoon ook beschermen tegen water. Je kunt een hoesje nemen die alleen om de achterkant van je telefoon zit, maar je kunt ook voor een hoesje kiezen die de voorkant van jouw telefoon beschermd.

 

Schermbeveiliging

Ook kun je een extra laag op je scherm laten zetten, om je scherm te beschermen. Dit is een dun stukje glas of plastic die je op je andere scherm plaatst. Dit is een goede manier om je fbubbels onder je scherm krijgt of andere rare dingen waardoor je touchscreen niet meer goed werkt.

 

Repareren

Wanneer je scherm kapotgaat, is het belangrijk dat je jouw scherm laat repareren. Op die manier kun je namelijk weer veel plezier hebben van je telefoon. Wanneer je te lang met een gebroken scherm rondloopt heb je de kans dat de telefoon alleen nog maar meer gaat breken. Dat zou zonde zijn!