CDV INFO
Image default
Winkelen

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn deze jaar heel populair onder de jongeren. Het zijn ringen dat aan vrienden word gegeven. Ze komen in veel verschillende soorten zoals goud, zilver, plastic, titanium en roestvrij staal.

Vriendschapsringen kunnen zo duur of goedkoop zijn als mensen het wil. Ze komen in veel verschillende prijzen. Een Vriendschapsring kun je al voor 5 euro komen maar er zijn ook vriendschapsringen van 500 euro. Het ligt er maar aan wat iemand eraan wil uitgeven en in welke materiaal die dat wil.

De meeste verkochte vriendschapsringen zijn die van tussen de 10 en 60 euro. Jongeren zijn vaak bedrag deze bedragen uit te geven om vriendschapsringen te kopen voor hun vrienden. Deze vriendschapsringen worden vaak aan goede vrienden gegeven. Het zijn vaak meisjes die het aan elkaar geven of ze geven het aan een mannelijke vriend.

Ook koppels kopen vaak voor elkaar vriendschapsringen. Dit zijn dan vaak vriendschapsringen van tussen de 60 en 300 euro. Voor iemand waar ze verkering mee hebben zijn jongeren bereid meer geld uit te geven.

Het is wel mogelijk om de vriendschapsringen wat goedkoper te kopen. Online worden tegenwoordig de vriendschapsringen namelijk ook verkocht en online zijn de prijzen een stuk lager. Op de onderstaande webwinkels is het mogelijk om dit te doen.