CDV INFO
Image default
Banen en opleidingen

PLC engineer

PLC engineer (HBO)

De nieuwste PLC systemen, complexe strepen en de plaats om eindeloos te leren. Zelfs met jouw vracht aan ervaring kan je als plc programmeur bij vdl steelweld meer ontdekken en voorts groeien. Van china tot amerika en in europa. Als plc programmeur bouw je overal ter aardkorst strepen voor a-merken als jaguar land rover, volvo en bmw. Wij zijn namelijk de enige systemintegrator in de automotive industrie van nederland.

Wij zoeken dé PLC programmeur die onze robots en machines met de digitale speuren dezelfde kant op zet. Dat kan jij, want jij programmeert niet enig : jij snapt hoe robots denken en machines werken. Onze robots en machines bezitten jouw aanvoeren nodig, overmits jij : durft te werken met een productielijn vol met de nieuwste robots ; jeukende handen krijgt van een ingewikkelde casus ; werken in het buitenland een prachtige kans vindt ; hard werkt en niet kijkt op een uurtje meer. Beschut niet in ruil voor extra vrije tijd ;

Thuis al een volledig computeriseren huis hebt. Voor de functie van plc programmeur heb jij dit in je database:

Enkele jaren ervaring als plc programmeur of plc engineer ( bijvoorbeeld in de machinebouw- of procesindustrie ) ; een hbo-diploma in elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica ; ervaring met plc-softwaresystemen, zoals siemens s7/tia, allen-bradley rslogix ; goede communicatieve en sociale vaardigheden ; een goed woordje over de begrenzing ( sowieso engels ). deze voorwaarden zitten bij ons in de firmware : een goed startsalaris ; om te opstarten een jaarcontract. over en weer geen aarzeling meer? dan ontvang je en vast arbeidsovereenkomst ; een daggeldvergoeding als je on site werkt ; een hele gunstige overwerkregeling ; 40 vrije dagen per jaar ; reiskostenvergoeding ; on site wordt de reis en het logies vergoed. ook de maaltijden word vergoed ; flexibele werktijd ; een prima pensioenregeling ; 8 % vakantietoeslag ; een winstdeling per jaar ; collectieve verzekeringsmogelijkheden ( gedurende andere ziekte- en autoverzekering ) ; inwonende opleidings-, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. kunnen we de robots ondertussen klaarmaken op je aankomst? onze state-of-the-art robots afwachten op je! Zou we ondertussen een computer voor je klaarleggen en je tickets romans? dan ontvangen we graag je cv en drijfveer voor deze vacature! Bij vdl liggen overal kansen‘het best bewaarde vertrouwelijk van brabant. ’ we zouden het niet snel over onszelf zeggen, maar we waarnemen het wel vaak van mensen die binnentreden bij vdl steelweld. We zijn divisie van een van de grootste familiebedrijven van Nederland en houden ons vooral bezig met automatisering in de automotive branche. om exact te zijn, we zijn in de automotive industrie de enige systemintegrator van nederland. daardoor krijgen jij en je robots de kans om wereldwijd te werken voor a-merken als jaguar land rover, volvo en bmw. en zeg nou zelf, hoe gaaf is het als jij onverenigbaar je vrienden kan zeggen ‘aan die auto heb ik meegebouwd’? vdl steelweld vormen deel uit van het grotere vdl. toch voelt het niet zo. te onze platte sociale groep ben je een van ons en beschermd geen nummer. jouw leidinggevenden zijn ook je collega’s en staan immermeer open voor jouw input en ideeën. en of je nu werkt vanuit breda of ergens ter aardkorst sturen bouwt, je werkt bijeen met collega’s die net zo fanatiek zijn als jij. zij kent ook dat ze je niet willen storen bij het programmeren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/ict.html