CDV INFO
Image default
Banen en opleidingen

Jouw route naar groei: werkervaringsplekken gekeurd door het UWV

Heb je een Wajong-uitkering en vraag je je af hoe je jouw carrièrepad kunt starten of voortzetten? Werken met een Wajong biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij jouw capaciteiten centraal staan. Zorg om Werk, met een netwerk door heel Nederland, begrijpt de uitdagingen én de kansen die werken met een Wajong met zich meebrengt. Deze organisatie zet zich in om jouw transitie naar de arbeidsmarkt zo soepel mogelijk te maken, door niet alleen een baan te vinden die bij jou past, maar ook door een omgeving te creëren waar je kunt leren, groeien en excelleren.

Op zoek naar begeleiding op maat

De reis naar een succesvolle carrière kan complex zijn als je werkt met een Wajong. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Zorg om Werk is gespecialiseerd in het verbinden van mensen zoals jij met werkervaringsplekken die goedgekeurd zijn door het UWV. Deze plekken bieden een schat aan mogelijkheden om werkervaring op te doen, je vaardigheden te verfijnen en je zelfvertrouwen te vergroten. Een werkervaringsplek is meer dan een baan; het is een leerschool waar je ontdekt waar je kracht ligt en hoe je deze kunt inzetten in een professionele setting. Met de juiste begeleiding vind je niet alleen een plek waar je kunt groeien, maar ook een gemeenschap die je ondersteunt op jouw pad.

Neem de volgende stap met hen hulp

Ben je klaar om de mogelijkheden die werken met een Wajong en een werkervaringsplek gekeurd door het UWV bieden, te ontdekken? Neem dan contact op met Zorg om Werk. Samen met deze specialisten zet je de volgende stap naar een veelbelovende toekomst. Jouw unieke talenten en vaardigheden zijn een waardevolle toevoeging aan de arbeidsmarkt. Laat geen kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en een betekenisvolle bijdrage te leveren. Zet vandaag nog die stap naar een succesvolle en vervullende carrière.

https://zorgomwerk.nl/