CDV INFO
Image default
Winkelen

Nieuws uit Maarheeze

Welkom bij het laatste nieuws uit Maarheeze, een prachtig dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant. Vandaag brengen we je op de hoogte van de recente gebeurtenissen en ontwikkelingen in onze lokale gemeenschap.

Evenementenkalender

Aankomend weekend vindt het jaarlijkse Muziekfestival Maarheeze plaats op het dorpsplein. Dit muzikale spektakel trekt elk jaar duizenden bezoekers van zowel binnen als buiten de gemeente. Vergeet niet om je dansschoenen uit de kast te halen en kom genieten van geweldige live-optredens!

Daarnaast wordt er op zaterdagochtend een rommelmarkt georganiseerd in het centrum van Maarheeze. Deze markt is een geweldige kans om unieke schatten te ontdekken en tegelijkertijd de lokale economie te ondersteunen. Vergeet niet om je onderhandelingsvaardigheden mee te nemen en wie weet scoor je een geweldige deal!

Sportnieuws

In het lokale voetbalstadion vond afgelopen zondag een spannende derby plaats tussen de Maarheeze FC en de rivaliserende Budel SC. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, wat de rivaliteit tussen de twee teams alleen maar verder aanwakkert. De volgende ontmoeting belooft een waar spektakel te worden, dus zorg ervoor dat je erbij bent om te juichen voor je favoriete team!

Lokale economie

In het centrum van Maarheeze opende onlangs een nieuwe winkel genaamd “De Dorpswinkel”. Deze gezellige buurtwinkel biedt een breed scala aan lokale producten, waaronder verse groenten en fruit, ambachtelijk gebakken brood en zelfs handgemaakte souvenirs. Breng een bezoek aan “De Dorpswinkel” en ondersteun de lokale ondernemers!

Conclusie

Dit waren slechts enkele hoogtepunten van het nieuws uit Maarheeze. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek dan regelmatig nieuws uit Maarheeze voor meer informatie over evenementen, sport, economie en nog veel meer.