CDV INFO
Image default
Industrie

Ga veilig op vakantie met een achteruitrijcamera

De zomer nadert en dat betekent dat de camperverhuur flink toeneemt. Waar de campers de rest van het jaar in de stalling staan voor onderhoud, kunnen toeristen en vakantiegangers nu de weg op om met de camper naar meerdere bestemmingen te reizen. Echter, wat houdt het onderhoud van een camper in? Hoewel de camper er misschien nu stralend bij staat, hoeft dit niet gelijk te staan aan het feit dat hij ook van alle voertuigveiligheidseisen voldoet. Check bijvoorbeeld altijd of je optimaal zicht hebt rondom de camper en of je via een monitor zicht hebt op de situatie achter de camper. Wordt het zicht beperkt? Meld het bij de camperverhuurder of bekijk het assortiment aan achteruitrijcameras bij Van Zwitserland.

Al jaar en dag is Van Zwitserland dé specialist, wanneer je graag een geavanceerde en professionele Achteruitrijcamera kopen wil. Wij zien in het belang van veilige verkeerssituaties, waarbij verkeersveiligheid voor zowel de bestuurder als medeweggebruikers gegarandeerd wordt. Onze monteurs zijn expert in hun vakgebied en denken daarom mee over de beste manier om de camera te installeren. Op die manier kun jij op iedere plek rondom het voertuig zien wat er gebeurt. Wees ongelukken voor en voorkom ingrijpende gevolgen van beperkt zicht. Ga je een vakantielijst maken met alles wat je nodig hebt voor de vakantie? Vergeet dan niet de achteruitrijcamera te noteren, zodat jij optimaal voorbereid de weg op kan gaan en kan genieten van het ultieme vakantiegevoel.

Rijd jij niet in een camper, maar wel in een ander groot voertuig, zoals een ambulance, tractor of vrachtwagen? Aarzel dan niet om een achteruitrijcamera aan te schaffen wanneer je beperkt zicht ervaart. Van Zwitserland helpt je graag bij het zoeken naar de perfecte camera en monteert het apparaat graag in jouw voertuig om optimale verkeersveiligheid te kunnen garanderen.

https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

Hier vindt u een magneetventiel voor elke denkbare toepassing

De perfecte luchtbehandelingskast voor uw sector

Redenen om een CNC freesmachine op maat te laten maken