CDV INFO
Image default
Tuin en buitenleven

Hier een mooie Cipres haag bestellen

Kom met de natuur in contact door een Cipres haag bestellen bij Haagplanten Heijnen. Een cipres haag voegt klasse, privacy en schoonheid toe aan elke buitenruimte. Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van gezonde bomen, geven wij op onze website een helder overzicht van de mogelijkheden in ons assortiment cipres. 

Cipres Haagplanten houden van kalkrijke soils. Bij Haagplanten Heijnen worden ze met veel zorg verzorgd in stevige bakken waardoor ze ideaal zijn om gelijk uitgeplant te worden. Elke cipressenhout past bijvoorbeeld mooi in elke tuin waar een groen landschap is gecreëerd. Ook zijn er verschillende soorten cipres, die afhankelijk van het seizoen perfect als erfafscheiding, informele haag of traditionele haag worden gebruikt. 

Bij Haagplanten Heijnen vind je een groot assortiment cipressen met diverse leeftijden, textuur en klemtoon. Neem contact met ons op om te zien wat ze hebben. We kunnen u ook helpen de juiste cipressen te zoeken die passen bij uw bestaande landschap. 

Online bestellen en thuis bezorgen 

Bij Haagplanten Heijnen bieden we ook een zorgzame bezorging met uiterste zorgvuldigheid. Al onze planten worden met behulp van een kraan geladen in een vrachtwagen met een lange laad arm voor meer stabiliteit tijdens de reis. Vervolgens worden ze zorgvuldig door ons aan de klant geleverd, wat resulteert in een perfect gesnoeide cipreshaag en een prachtig uitzicht. 

Bestel vandaag nog uw cipreshaag bij Haagplanten Heijnen en voeg klasse, privacy en schoonheid toe aan uw buitenruimte. Zie onze website voor meer informatie over waarom cipressen de perfecte keuze zijn voor elke tuin.

https://www.cdv-info.nl