CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Een ecologische hovenier die u volledig ontzorgt

Wilt u uw tuin klaarmaken voor de zomer op een milieuvriendelijke wijze? Heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel van een weldaad aan planten en bloemen in uw tuin genieten? Een goed onderhouden tuin vraagt veel aandacht en kennis van de beplanting en de verzorging hiervan. HTM Totaaltuinen is een ecologische hovenier die elke soort tuin goed kan onderhouden op een ecologische manier. Dit betekent dat er gekozen wordt voor alternatieve middelen in plaats van chemische middelen. Met deze werkwijze dragen zij hun steentje bij aan het milieu en geven we de planten alles wat ze echt nodig hebben.

Deze ecologische hovenier zorgt voor een perfect aangelegde en onderhouden tuin

Naast het onderhoud van uw tuin, kunt u HTM Totaaltuinen ook inschakelen voor elk soort tuinaanleg. Van beplanting tot (sier)bestrating en van tuinverlichting tot vijvers. Ze kunnen alles voor u bedenken en uitvoeren, zoals u dat voor ogen heeft. Ze helpen u met volledige overgave in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Met veel ervaring en prettig personeel, is er niets wat ze niet kunnen! Deze ecologische hovenier helpt u graag bij het verkrijgen van uw ideale tuin. Er is niets lekkerder, dan heerlijk buiten te kunnen genieten van zomerse zonnestralen in uw eigen perfect ontworpen en onderhouden tuin.

Ook de perfecte keuze voor advies en aanleg van uw tuin

Bij HTM Totaaltuinen geven ze u graag passend advies over wat er mogelijk is in uw tuin. Zo kunt u uw wensen aangeven en zullen ze u versteld laten staan met het ontwerp voor uw nieuwe groene paradijs. Ziet u uzelf al zitten deze zomer? Lekker barbecueën met uw gezin of lange avonden aan gezelligheid met vrienden? Neem dan snel contact op met HTM Totaaltuinen voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe tuin. Zo bent u er snel achter wat het gaat kosten om uw tuin volledig zomer klaar te laten maken door een hovenier die weet wat ze doen!

https://www.htm-totaaltuinen.nl/