CDV INFO
Image default
Winkelen

Grote maten heren

Grote maten heren T-shirts zijn altijd lastig te vinden, zeker het vinden van de juiste pasvorm en kwaliteit laat vaak de wensen over. Vaak worden er slechte katoen soorten gebruikt om ze de prijs te kunnen drukken en is de kwaliteit slecht, hierdoor krimpt het T-shirt al zeker na 1 wasbeurt. Het T-shirts zal hierdoor niet meer gedragen worden en dat is toch zonde van de aankoop van het T-shirt. U kunt dan beter iets meer uitgeven zodat u weet dat kwaliteit loont, en ook langer gedragen zal worden. Uiteindelijk bent u dan altijd goedkoper uit.

In de winkel van Biggymans Kleding staan wij graag voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste herenkleding in onze grote maten herenkleding winkel. Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt en ontvangen u gastvrij met een kopje koffie of thee of een glas gekoeld water. Daarnaast beschikken wij over extra ruime paskamers, een aangename temperatuur en een loungehoek met televisie waar u zich, tussen het passen door, even kunt ontspannen. Voor de winkel is gratis parkeergelegenheid. U kunt bij ons betalen op de volgende manieren: contant, met pinpas of creditcard.

Heb je nog vragen over grote maten herenkleding? Of wil je voor een speciale gelegenheid een op maat gemaakt kostuum aanschaffen? Kom vrijblijvend langs en laat u deskundig informeren naar alle mogelijkheden die er zijn in onze winkel.

https://www.biggymanskleding.nl/nl/