CDV INFO
Image default
Sport

Een blessure

Ik heb altijd op best wel een hoog niveau gevoetbald en heb het altijd met veel plezier gedaan. Ik begon in Veenendaal bij vv Dovo en heb daar wel bijna alle selectieteams doorlopen. In de b1 werd ik gescout door Vitesse en heb ik daar 3 jaar gevoetbald. Omdat ik daar geen kans kreeg in het 1ste ben ik besloten om weg te gaan bij Vitesse en het ergens anders te proberen. VVV uit Venlo meldde zich bij Vitesse en ik besloot daarheen te verhuizen. Ik heb daar 2 jaar gevoetbald en in totaal 53 wedstrijden gevoetbald voor VVV. Toen werd mij medegedeeld dat ik niet meer in de plannen voor kwam. Omdat GVVV uit mijn geboorteplaats Veenendaal zich toen aanbood, dacht ik dit kan wel eens een goede stap zijn. GVVV speelt sinds dit seizoen in de 2e divisie en doen het daar aardig. Ik ben alleen in de voorbereiding al ernstig geblesseerd geraakt. Ik scheurde mijn voorste kruisband af en moest geopereerd worden.

Personal trainer Veenendaal

Omdat je tijdens zo’n blessure niet veel kan en na de operatie veel plat moet liggen kom je altijd wat aan en zo ook bij mij. Ik was 7 kilo aangekomen en dat moest er natuurlijk weer af. Ik besloot een personal trainer in Veenendaal te gaan zoeken om zo weer fit te worden. Ik vroeg aan mijn teamgenoten en trainers  wat tegenwoordig een goede personal trainer Veenendaal was en kreeg te horen dat ik bij Foodfitness moest zijn in Veenendaal.

Foodfitness

Door het advies van mijn trainers en ploeggenoten besloot ik een kijkje te gaan nemen bij Foodfitness. Dit zag er allemaal erg professioneel uit en de personal trainer is ook een aardige vent die als het moet goed streng kan zijn, precies wat ik nodig heb. We gaan nu weer hard werken om fit te worden en dan in het nieuwe voetbalseizoen weer fit te zijn en te gaan knallen.