CDV INFO
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau bij een bruiloft

Een bruiloft is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis waar je zeker weten iets origineels voor mag geven. Het enige nadeel is dat er op de kaart alleen een envelopje staat. Natuurlijk wil je een envelop met geld geven, maar het lijkt je juist leuk om er een origineel cadeau bij te geven. Alleen een envelop met geld lijkt je namelijk helemaal niets. Gelukkig kunnen wij je helpen met een origineel cadeau speciaal voor het bruidspaar. Hiermee kan je laten zien dat je er echt tijd en moeite in gestoken hebt om iets speciaals te vinden.

Gepersonaliseerd cadeau met de trouwdatum erop

De trouwdatum heeft voor het kersverse bruidspaar natuurlijk een bijzondere betekenis. Het is een dag waar ze hopelijk twintig jaar later nog steeds aan terug denken. Door een gepersonaliseerd cadeau met de trouwdatum erop te geven zorg je voor iets origineels waar ze nog jaren van genieten. Een karaf is bijvoorbeeld een prachtig geschenk waar je zowel de trouwdatum als een tekst op kan zetten. Of wat dacht je van een cadeau met enkel de trouwdatum en nieuwe achternaam? Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het personaliseren voor een bruiloft.

Wijnglazen met op elk glas een unieke tekst

Vanaf de trouwdatum worden het natuurlijk Mr en Mrs. Het is hartstikke leuk om twee wijnglazen hiermee te graveren. Op één wijnglas zet je Mr en de andere Mrs met de nieuwe achternaam erop. Op dit gepersonaliseerd cadeau kan je eventueel ook nog de trouwdatum zetten. Met de trouwdatum is het geschenk helemaal af en heb je echt een opvallend cadeau. Op de doos kan je uiteraard de envelop plakken met het geld. Dit soort geschenken blijven een bruidspaar natuurlijk nog jaren bij. Het geld is meestal snel weer vergeten terwijl je met een gepersonaliseerd cadeau echt iets speciaals in huis haalt.

Gepersonaliseerd cadeau voor de getuige

Natuurlijk is het ook leuk om de getuige te bedanken of te vragen voor jullie bruiloft. Dit wil je op een unieke manier doen die echt opvalt. Eventueel kan je dit doen door een glas te graveren met de tekst: Wil je mijn getuigen zijn? Het is één van de vele opties om iemand te vragen als je getuige. Eventueel kan je voor een wijndrinker een fles wijn kopen met een gegraveerd wijnglas. Je maakt zo echt iets unieks van het stellen van een bijzondere vraag. Uiteraard helpen wij je graag bij het personaliseren van de cadeaus.

Plaats een bestelling voor een persoonlijk geschenk

Wil je ook graag een gepersonaliseerd cadeau maken? Op de website van gegraveerdcadeau.nl kan je een bestelling plaatsen voor een paar gegraveerde wijnglazen. Wij zorgen ervoor dat ze prachtig gegraveerd worden met een door jouw gekozen design of tekst. Vervolgens is het aan jouw om dit bijzondere geschenk op een bruiloft cadeau te geven.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/