CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Met een massieve boomstamtafel is uw woning compleet

Op zoek naar een eyecatcher in uw woning? Laat een boomstamtafel maken en creëer een sfeervolle uitstraling in huis. iQonya zet alles op alles om ervoor te zorgen dat uw tafel uniek wordt. Bepaal de dikte van het hout, het materiaal van het onderstel en de afmetingen. iQonya gaat graag met u rond de tafel zitten om ervoor te zorgen dat u de boomstamtafel krijgt die bij uw woning past. Het duurzame hout wordt in eigen werkplaats verwerkt tot een sfeervol resultaat dat direct opvalt in uw woonkamer of keuken. Laat een meubelstuk maken dat u nergens anders terugvindt. Bij iQonya weet u zeker dat een boomstamtafel écht uniek is.

Zoveel meer dan een tafel

De inrichting van een huis is harstikke persoonlijk. Juist om die reden is een boomstamtafel van iQonya een aanwinst voor uw interieur. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw tafel eruit komt te zien en aan welke eisen de boomstamtafel moet voldoen. Daarnaast is een boomstamtafel zoveel meer dan een standaard tafel. Het is de plaats waar u de dag doorneemt, gezellig borrelt of lekker ontbijt. Maak van uitgebreid tafelen uw hobby en zorg dat u niet meer van tafel wilt. Dankzij de sfeerverhogende meubels van iQonya weet u zeker dat dat het geval is.

Een tafel die jarenlang in uw woning pronkt

Een ander voordeel van een boomstamtafel? U weet zeker dat u jarenlang geniet van uw aankoop. Doordat het meubelstuk wordt afgewerkt met Tungolie of Skyltlak, creëert u een schild tegen vuil en vocht. Hoe vaak u ook aan tafel zit, uw tafel blijft er perfect uitzien. Of u nu kiest voor een tafelblad dat licht of donker van kleur is, de kwaliteit blijft behouden. Dat is het voordeel wanneer u kiest voor een boomstamtafel van iQonya. En zeg nu zelf: u wilt toch ook opvallen met een uniek interieur in uw huis?

https://www.iqonya.nl