CDV INFO
Image default
Energie

De toekomst van energieprijzen

Wat brengt de toekomst voor de energieprijzen

De toekomst van de energieprijzen hangen van vele factoren af. Of het nu gaat om de prijzen voor gas of stroom.  Het meeste invloed heeft nog steeds de markt van vraag en aanbod. Deze bepaalt in hoge mate de hoogte van de energieprijzen. De vraag naar een bepaald type energie en vervolgens de beschikbaarheid van diezelfde energie.  Dat zijn de factoren waar een eventuele stijging of daling van afhankelijk is. Helemaal zeker is natuurlijk niet te zeggen hoe de energieprijzen zich in de toekomst zullen gaan ontwikkelen. Maar de markt van vraag en aanbod  hebben het meeste effect op de energieprijzen.

 

Zachte winter drukt de prijs

Gasprijzen gaan omlaag  als er door de zachte winter minder vraag naar is. Maar het gasverbruik is ook gedaald omdat huizen en bedrijfspanden steeds beter worden geïsoleerd.  Ook de economische omstandigheden hebben het verbruik doen dalen. Maar de economie trekt weer aan, dus de vraag zal ook wel weer toenemen.  Maar gelukkig gaan consumenten èn ook bedrijven steeds bewuster en zuiniger om met de energie.  De technologische ontwikkelingen  maken het ons ook nog eens gemakkelijker om steeds minder energie te verbruiken.  En als laatste helpt een steeds betere infrastructuur  er ook nog voor dat energiebedrijven steeds makkelijker en goedkoper energie kunnen produceren of inkopen. De prijzen voor gas en stroom zullen nog blijven wisselen.

 

Energie besparen met 50five

Je wilt je huis comfortabel maken maar ook meteen besparen op je energierekening.  Dat is mogelijk door Home automation. Bij 50five hebben ze een uitgebreid assortiment aan producten en diensten en  ze blijven ook continu bezig om ze te verbeteren.  Denk maar eens aan de inmiddels zeer bekende slimme thermostaat en de slimme lampen. Energie besparen op 50five. Dankzij  50five en de slimme lampen kan je in je huis voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren. Altijd met een bijpassende kleur. En de temperatuur kan je met die slimme thermostaat  in elke ruimte apart regelen.

Je smartphone, tablet of laptop bedien je natuurlijk al vanaf een afstandje. Maar je kunt dus ook  de temperatuur in huis op afstand bedienen via je smartphone, tablet of laptop.

Iedereen is verschillend en ieder huis is anders. Bij 50five geven ze persoonlijk advies op het gebied van home automation.  De kennis en de producten hiervoor zijn volop aanwezig.

http://ido-nl.blogspot.nl/