CDV INFO
Image default
Toerisme

Nieuwe recreatiewoning ?

Nieuwe (recreatie)woning? 

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Of wil je jouw huidige woning te koop aanbieden? Dan zijn er verschillende huizensites met een optimale database voor je. Op deze website staan zo goed als alle te koop aangeboden woningen in Nederland, in alle prijsklassen die mogelijk zijn. Eengezinswoningen, villa’s, bovenwoningen, appartementen en boerderijen, wát je ook zoekt, op de verschillende huizensites vind je het.

Grootste aanbieder van Nederland

Funda is een van de grootste aanbieders van Nederland. Het leuke van deze site is dat er een goed overzicht wordt gegeven, van zowel het huis als de directe omgeving. Je kan door middel van filters een groot deel van je wensen kenbaar maken, zodat er een goede selectie van geschikte huizen ontstaat. Je kan zien welke makelaar verantwoordelijk is voor de verkoop en de foto’s bekijken die de makelaar gemaakt heeft. Afhankelijk van de werkwijze van het makelaarskantoor, kan je een 360° video bekijken en een Google Street view van de straat zien. Je kan via de site de officiële brochure aanvragen. En wil je een huis bezichtigen? Met de online planner is een afspraak snel gemaakt.

Op zoek naar een vakantiehuisje

Ben je meer op zoek naar een vakantiehuisje? En gebruik je liever (g)een Funda voor recreatiewoningen? Ook dat kan. De bekendste huizenwebsite heeft een aanbod voor recreatiewoningen. Maar je kan ook andere websites voor recreatiewoningen bezoeken. Er is daar meestal geen tussenkomst van een makelaar. Je staat direct in contact met de verkopende partij, wat ervoor zorgt dat de huizen een stuk goedkoper aangeboden worden. En omdat de lijntjes korter zijn, is een bezichtiging of een verkoop vaak sneller te regelen. 

https://www.recreatiewoning.nl/