CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Nieuw parket kopen of toch laten repareren door specialist in Gouda

Als uw parket in Gouda versleten is, heeft u meerdere opties. U kunt op zoek gaan naar nieuwe houten vloeren in Zuid-Holland. Toch is dat niet altijd nodig. In de meeste gevallen hoeft u niet direct een nieuwe vloer aan te schaffen, maar is het ook mogelijk om uw huidige vloer te laten repareren. Bij de reparatie wordt de vloer eerst stofvrij geschuurd en afgewerkt in de door u gewenste vorm. Daarnaast wordt de vloer afgewerkt met hardwasolie, olie of lak; de keuze is hier aan u. Uw vloer kan vervolgens ook aangekleurd worden met sfeertinten en u kunt zelf kiezen hoe hoog u de glansgraad wilt hebben. Zo blaast u uw houten vloer nieuw leven in en is het zeker niet nodig om een volledig nieuwe vloer aan te schaffen.

Houten vloeren laten reinigen door een specialistisch bedrijf in Zuid-Holland

Hoe hard u ook probeert het te voorkomen, uw parket in Gouda zal vanzelf vies worden. Ook al stofzuigt en dweilt u regelmatig. Natuurlijk hoeft u dan niet direct op zoek te gaan naar nieuwe houten vloeren in Zuid-Holland, maar kunt u gewoon een specialistisch bedrijf inschakelen om uw houten vloer professioneel te laten reinigen. Deze maakt gebruik van moderne technieken om uw vloer goed te reinigen. Zo zal de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd worden, en ziet deze er weer als nieuw uit. Zonder vlekken en voetstappen, en zonder de vloer te beschadigen!

Nieuw parket laten aanleggen in uw woning in Gouda

Wilt u een nieuwe vloer? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een parketvloer. Zo kunt u kiezen voor houten vloeren in Zuid-Holland, door bijvoorbeeld een parket bij u in Gouda te laten leggen. Maar u kunt ook kiezen voor stenen vloeren, of kunststof vloeren. Kiest u voor kunststof vloeren, dan kunt u deze ook de uitstraling geven van bijvoorbeeld een houten vloer of parket. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een houten vloer. Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig. Maar het allermooiste is natuurlijk nog steeds een echte houten vloer. Dit geeft een authentieke en rustieke uitstraling aan uw woning, die niet te evenaren is.

Gerelateerde artikelen

Egalisee Bestrating: een betrouwbaar adres

Wat een naamborden!

De poten van de tafel