CDV INFO
Image default
Management

MBA in sustainability management

Ontdek het programma

Bereik een wereldwijd begrip van zakelijke kennis die u zal leren om innovatieve duurzame oplossingen te creëren en toe te passen in diverse zakelijke omgevingen.

Dit programma is ontworpen voor zakelijke professionals en ondernemers, evenals personen uit de publieke sector, met ten minste 2 jaar werkervaring.

 

Uw MBA in een oogopslag

De MBA in Sustainability Management is een uniek programma dat industrieconnecties combineert met praktisch leren. U ontwikkelt uw managementvaardigheden, krijgt een 360-gradenperspectief van alle bedrijfsgebieden van functionele bedrijven en ontwikkelt een concurrentievoordeel op het gebied van duurzaamheidsmanagement en de toepassing ervan op verschillende bedrijfsonderdelen of industrieën.

 

Uw cursussen worden gegeven door een faculteit van hooggekwalificeerde academische experts die beschikken over uitgebreide praktijkervaring om theorie en toepassing te combineren. De basis van uw MBA-programma wordt gevormd door een uitgebreide verzameling van business courses, waaronder operations, finance, accounting, marketing en communicatie. Nog eens vijf gespecialiseerde cursussen vormen uw gekozen hoofdvak in Sustainability Management.

 

De onderliggende academische kernconcepten worden gecombineerd met professionele projecten met partners uit de industrie, evenals gastcolleges en bedrijfsbezoeken.

 

Uw MBA wordt afgesloten met onze CEO Challenge, een competitieve industriesimulatie om uw kennis en toepassing van de cursusinhoud te testen. Deze ervaring is ook een stimulans voor uw persoonlijke en professionele groei en versnelt uw weg naar uw volgende carrièredoelen na SUMAS.

 

Als MBA-student hebt u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een optioneel ervaringskamp, ontworpen voor u om de duurzame praktijk in een nieuwe cultuur te ervaren en te leren van industrievernieuwers en leiders in de bestemming.

 

Aan het einde van het programma kun je ervoor kiezen om je leerervaring met een tweede jaar te verlengen met een optionele stage in Zwitserland of Italië.

 

Wees de verandering: sluit je aan bij de klas van toekomstige managers

Nieuwsgierig, adaptief, innovatief, ondernemend: onze SUMAS MBA-kandidaten zijn gemakkelijk te herkennen aan hun verlangen om veranderingen aan te sturen en te leiden. Ongeacht uw bedrijfstak, nationaliteit of eerdere werkervaring, u bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van onze internationale klas en uw bestaande vaardigheden en ervaring mee te nemen om te worden gevoed, versterkt en gedeeld met uw medeklasgenoten.

 

Informatie

CUREDITS

46 CTS

DUUR

12 maanden (On-campus)

18 maanden (Online)

TAAL

Engels

LOCATIE

Milaan – Klier – Online

FORMAAT

On-Campus & Online

INTAKE

On-Campus: September, Februari

Online: Januari, April, Juli, Oktober

BROCHURE ONTVANGEN

Toelatingseisen

Scan van een geldig paspoort of ID

Officiële gewaarmerkte kopie van transcripties en diploma’s van bachelorstudies, met gewaarmerkte vertaling (indien niet oorspronkelijk in het Engels)

CV met vermelding van zowel volledige opleiding als eventuele werkervaring in omgekeerd chronologische volgorde

Motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je aan de Sustainability Management School wilt studeren

Als u geen moedertaalspreker van het Engels bent of de laatste 3 jaar niet op een Engelstalige school of in een Engelstalige werkomgeving hebt doorgebracht:

TOEFL (minimumscore van 550 PBT of 80 IBT)

IELTS (minimumscore van 6.0)

Duolingo Engels Test (minimumscore van 110)

Andere gestandaardiseerde Engelse test

Minimaal 3 jaar managementervaring of het online volgen van Academic Leveling Courses (ALC) die u helpen uw basiskennis van het bedrijfsleven te ontwikkelen om succesvol te zijn met uw academische graad, te voltooien vóór uw startdatum

Sollicitatiekosten van CHF 150,00 (niet restitueerbaar)


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/