CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Infrarood sauna met saunakachel

Binnenkort kunt u nieuwe infrarood sauna’s in onze showroom vinden. Deze zijn van red ceder hout gemaakt, waardoor er een heerlijke geur vrijkomt wanneer de infrarood sauna aan staat. Niet alleen de geur zorgt ervoor dat deze sauna’s populair zijn, maar het is ook zelfreinigend. Hierdoor hoeft u niet constant in de weer met een sopje en kunt u onbezorgd van uw sauna genieten.

Is een infrarood sauna iets voor u?

Een infrarood sauna staat bekend om zijn manier van verwarmen. U kunt eigenlijk direct gebruik maken van de cabine en hoeft niet eerst te wachten totdat de kolen warm zijn geworden. Dit is het geval wanneer u een saunakachel heeft. U moet hier steeds water op gieten, waarna de stoom vrij komt. U kunt dit ook combineren met elkaar. In het ene gedeelte van de infrarood sauna heeft u dan infrarood, en in het andere gedeelte kunt u gebruik maken van de saunakachel met kolen.

Infrarood sauna met saunakachel combineren?

Deze combinatie wordt vaak gebruikt voor buitendoeleinden en zijn voorzien van een dikke wand, waardoor u niet onnodig veel kwijt bent aan stookkosten. U zult weinig warmte verliezen tijdens het gebruik van uw infrarood sauna. Zo’n combinatie tussen de verschillende soorten sauna’s is een echte aanrader als het gaat om ontspanning en wellness. Er zijn verscheidene combinaties mogelijk. Zo kunt u voor een elektrische saunakachel kiezen of voor een kachel met kolen.

Wat is populair onder liefhebbers van infrarood sauna’s?

Men prefereert de kachel met kolen, omdat daar het echte saunagevoel door naar boven komt. Je kunt het water zelf opgieten, waarbij er een handleiding wordt verschaft om u wegwijs te maken. Hierdoor weet u hoeveel tijd er tussen de opgietingen in de infrarood sauna zit en hoe u het water op de kachel moet gieten. Wilt u meer weten over infrarood sauna’s? Wij voorzien u graag van de juiste informatie. U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier op onze website of via ons vaste telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Wij staan altijd voor u klaar om u rond te leiden in onze showroom zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook kunt u verschillende sauna accessoires bij ons aanschaffen. Hieronder vallen de onmisbare saunageuren.

https://sauna4you.nl/infrarood-sauna/