Geef je tuin een make-over met de tuindoeken van 123TuinPoster.nl

      Reacties uitgeschakeld voor Geef je tuin een make-over met de tuindoeken van 123TuinPoster.nl

Je tuin is vaak een oase van groen. Maar zeker bij rijhuizen zit je vaak met kale schuttingen en grijze muren. Je kan ze uiteraard een vrolijk kleurtje geven maar mooi is dat niet echt. Gelukkig zijn er trendy oplossingen! Met de tuinposters van 123TuinPoster bekleed je je muur met fantastische tuindoeken. Levensechte en stralende foto’s die je muren doen opleven en het grijs verjagen. Winter en zomer breng je sfeer in je tuin met een tuinposter voor buiten.

 

Maak je tuindoek op maat

Op de website kan je een heleboel leuke beelden vinden voor op je tuinposter. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een afbeelding van. Maar wil je werkelijk een tuindoek of tuinposter op maat dan zet je er toch gewoon een unieke foto op. Je kan gewoon je eigen foto uploaden en laten afdrukken op de tuinposter. Zo krijgt je tuin echt een persoonlijke touch. Bovendien kan je je tuinposter op maat laten maken. Tot op de centimeter nauwkeurig! Grote of kleine muren kunnen met een tuindoek een stevige visuele opkikker krijgen en worden de eyecatcher van je tuin. Mensen zullen je er ongetwijfeld over aanspreken.

 

Spetterende tuinposter actie

Tuinposters zijn overigens helemaal niet duur en heel vaak staat er online een tuinposter actie. Dus daar kan je gewoon van profiteren. Maak je keuze op de site en geniet van een leuke tuinposter actie. Bestellen doe je heel simpel online. Je selecteert je foto, geeft de gewenste afmetingen in en je krijgt onmiddellijk de kostprijs van je tuinposter te zien. Enkele klikken en dagen later wordt de tuinposter piekfijn bij je afgeleverd.

 

Onberispelijke kwaliteit met garantie

123TuinPoster is de pionier en uitvinder van de tuinposter. Je kan dus op je beide oren slapen als het op kwaliteit aankomt. De tuindoeken zijn weersbestendig, makkelijk afwasbaar en verkleuren niet. Zelfs niet na enkele jaren in je tuin. Met een garantie van 3 jaar op het kleurbehoud van je tuinposter krijg je nog eens extra garantie. Mooi meegenomen!

https://www.123tuinposter.nl