CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Centrale verwarming met de nieuwste technieken

In de zomer maakt u er waarschijnlijk minder gebruik van, maar centrale verwarming valt natuurlijk niet meer uit onze woningen weg te denken. Wenst u nieuwe centrale verwarming te laten installeren? Rekent u op een betrouwbaar merk als Junkers voor uw cv-ketel? Dan belt u best even met Camee bvba. Wij zijn immers gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming. Maar niet alleen voor het installeren van centrale verwarming kan u bij ons terecht, wij kunnen u ook voorzien van radiatoren. Vasco, Henrad en Jaga zijn de merken die we verkiezen en die garant staan voor een onberispelijke kwaliteit.

Bij het plaatsen van uw centrale verwarming maken we gebruik van de nieuwste technieken. Onze specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en zorgen voor perfect geïnstalleerde cv-ketels en verwarming. Hiervoor doen we beroep op merken met een uitstekende reputatie.

 

 

Een CV-ketel installatie op maat

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en zorgen we voor de beste installatie. Zo is uw centrale verwarming perfect afgestemd op uw wensen en woning. Schakel ons bij het bouwen of verbouwen snel in, dan denken we met plezier met u mee. Het zorgvuldig plaatsen van centrale verwarming is belangrijk en kan u heel wat geld besparen. Wij bekijken de ruimtes en stellen u de beste cv-ketels en radiatoren voor. Reken maar dat u dat merkt op uw energierekening. Ons professioneel team staat in voor het installeren van uw centrale verwarming en moest u toch nog met vragen zitten, dan helpen ze u met plezier verder. Uiteraard sluiten we alles correct aan en testen we de door ons geïnstalleerde centrale verwarming.

 

 

Onderhouden van centrale verwarming

Met plezier zorgen we voor een volledige nieuwe installatie van uw centrale verwarming, maar ook voor het onderhoud van uw bestaande cv-ketel kan u bij ons terecht.

Wist u trouwens dat in Vlaanderen een 2-jaarlijks nazicht verplicht is. Nadat onze specialisten naar uw cv-ketel hebben gekeken, kan deze er weer makkelijk 2 jaar tegen. Installeren we uw centrale verwarming, dan staan we ook in voor het onderhoud. Zo bent u steeds zeker van een perfect functionerende installatie.

 

Gratis offerte voor het installeren van centrale verwarming

Denkt u na over een warmtepomp, vloerverwarming, thermische zonnepanelen of een nieuwe condensatieketel, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zorgen voor de gepaste oplossing en dit aan een zeer concurrentiële prijs. Sowieso krijgt u steeds een vrijblijvende offerte voor het plaatsen of onderhouden van uw installatie.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/centrale-verwarming/

Gerelateerde artikelen

Veel gemak van een versnipperaar

Goedkope bomen kopen

Egalisee Bestrating: een betrouwbaar adres