CDV INFO
Image default
Fotografie

Bruidsfotograaf in Veenendaal gezocht

De grote dag is eindelijk gepland, en u heeft een bruidsfotograaf nodig die werkzaam is in Veenendaal en omgeving. U bent dan bij Jeroen Bos Photography aan het juiste adres! Ik, Jeroen Bos, ben bruidsfotograaf in Veenendaal. Ik heb passie voor het vak van bruidsfotograaf, en ik ben blij dat ik dit mag uitvoeren in de stad waar ik ben opgegroeid: Veenendaal. Ik ben echter geboren in Rhenen. Ik heb bij fotostudio Pixel Foundry in Kaapstad, Zuid-Afrika stage gelopen voor mijn studie, maar heb later besloten een fotojournalistieke turn te geven aan mijn stage door ook te gaan werken bij de plaatselijke krant. Dit zijn de fundamenten van mijn carrière als fotograaf en het begin van mijn pad naar bruidsfotograaf in Veenendaal.

Toen ik klaar was met mijn stage ben ik teruggekomen naar Nederland en ben toen begonnen met werken voor het Algemeen Dagblad. Ik heb op gegeven moment veel gereisd en veel gedaan met fotografie. Maar hoe ben ik dan uiteindelijk bruidsfotograaf in Veenendaal geworden? Goede vraag. Dat is zo gekomen doordat ik een Zuid-Afrikaanse bruidsfotograaf leerde kennen die in Nederland was komen wonen. Na een leuk gesprek met deze bruidsfotograaf bloeide een samenwerking die mij de kant van de bruidsfotograaf heeft geduwd. Wat ik erg leuk vind aan bruidsfotograaf in Veenendaal zijn is dat ik een deel van wat ik geleerd heb met fotojournalistiek erin kwijt kan, maar tegelijkertijd blijf ik in contact met mensen.

Benieuwd naar mijn werk als bruidsfotograaf in Veenendaal?

Benieuwd naar mijn werk als bruidsfotograaf in Veenendaal? Dan kan je mijn website bezoeken, die heet jeroen-bos.com. Op de website zie je veel voorbeelden van mijn werk als bruidsfotograaf in Veenendaal en omgeving. Je kunt onder het kopje Blogs de bruiloft van Karin en Tom in Ede bekijken, en het werk dat ik als bruidsfotograaf daar heb geleverd, maar ook de loveshoot van Yvonne en Pieter in Amerongen. Naast werken als bruidsfotograaf in Veenendaal doe ik ook loveshoots en workshops voor de geïnteresseerden.

Neem contact op!

Heb je dit stukje over mij als bruidsfotograaf in Veenendaal gelezen, en ben je benieuwd naar wat ik te bieden heb, bezoek mijn website! Je kunt contact met me opnemen via mijn e-mailadres. Tot gauw!