CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Alles over PVC vloeren: Waarom je zou moeten overwegen er thuis een te installeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe, stijlvolle en betaalbare vloermogelijkheid voor je huis, kijk dan niet verder dan een PVC vloer. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bestand tegen waterschade en vlekken, waardoor ze perfect zijn voor elk huis. Laten we eens nader bekijken wat PVC vloeren te bieden hebben. 

Duurzaamheid & weinig onderhoud 

PVC vloeren zijn ongelooflijk duurzaam en vergen heel weinig onderhoud, vergeleken met andere soorten vloeren zoals tapijt of hout. Ze zijn bestand tegen waterschade en vlekken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat gemorste vloeistoffen je vloeren verpesten. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt met slechts een vochtige dweil of spons. Dit maakt ze ideaal voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren die de neiging hebben rommel te maken. 

Betaalbaar en stijlvol 

PVC vloeren zijn er in verschillende designs, zoals tegels, steen, hout en zelfs marmer – dus voor welke look je ook gaat in je huis, er is vast wel iets dat erbij past. Bovendien zijn ze veel betaalbaarder dan andere soorten vloeren die tegenwoordig op de markt zijn. De prijs per vierkante meter varieert afhankelijk van het gebruikte materiaal, maar is over het algemeen vrij laag – waardoor het een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een goedkope maar stijlvolle vloeroplossing. 

Milieuvriendelijk 

Als je bezorgd bent over het milieu dan zijn PVC vloeren de perfecte keuze voor jou! Ze bevatten geen vluchtige organische stoffen (VOC’s), wat betekent dat ze bij installatie of gebruik geen schadelijke dampen in de lucht afgeven – waardoor ze veilig zijn voor mens en dier in je huis. Bovendien kunnen ze na gebruik worden gerecycled als je ooit besluit ze te vervangen door een ander soort vloer materiaal – en helpen zo de afvalberg te verminderen!  

Over het geheel genomen bieden PVC vloeren veel voordelen. Dus als je overweegt nieuwe vloeren in je huis te installeren, dan moet PVC zeker op je lijstje van opties staan! Kijk ook eens op Bebo Parket voor meer informatie en de opties.

https://www.beboparket.nl