CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

3 Fantastische Gelegenheden om vieren met lasergamen

Lasergamen is een leuke en spannende manier om elke gelegenheid te vieren! Of je nu een verjaardagsfeest, een familiereünie of een bedrijfsfeest voor teambuilding plant, lasergamen is de perfecte manier om van je feest een feest te maken dat niemand snel zal vergeten. Laten we drie gelegenheden bekijken waarbij je zou moeten overwegen om te vieren met lasergamen!

 

Verjaardagsfeestjes

Als je op zoek bent naar een spannende en unieke manier om de verjaardag van je kind te vieren, kijk dan niet verder dan lasergamen. Lasergamen is een uitstekende gelegenheid voor je kind en zijn vrienden om wat energie te verbranden en zich tegelijkertijd uit te leven – en dat alles in een veilige en gecontroleerde omgeving. De meeste lasergame locaties bieden ook eten en versnaperingen aan, zodat je de hele ervaring op één plek kunt verzorgen. En, afhankelijk van de leeftijd van je genodigden, bieden sommige locaties zelfs speciale spelvormen aan die speciaal voor jongere spelers zijn ontworpen.

 

Familiereünies

Familiereünies zijn een geweldig moment voor iedereen om samen te komen en bij te praten na zo lang uit elkaar te zijn geweest. Maar als je familie al de hele dag bij elkaar is, is het misschien leuk om iets actiefs te ondernemen. Lasergamen is de perfecte manier om de boel op te schudden en iedereen de hele dag bezig te houden. En omdat er meestal meerdere teams per spel zijn, stimuleert het ook familieleden die elkaar niet zo goed kennen om een band op te bouwen door middel van vriendschappelijke competitie!

 

Zakelijke teambuilding evenementen

Als het gaat om zakelijke teambuilding evenementen, wordt lasergamen vaak over het hoofd gezien, maar dat zou niet het geval moeten zijn! Niet alleen is lasergamen op locatie een ongelooflijk leuke activiteit, maar het helpt ook de relaties tussen collega’s te versterken door communicatie en samenwerking. Bovendien, omdat er meestal meerdere doelstellingen per spel zijn (bijv. het veroveren van de vlag) moeten teams samenwerken om succes te boeken, wat zich perfect vertaalt naar de werkomgeving. Tijdens het samenwerken zullen ze terug denken aan die keer dat ze samen het lasergamen hebben gedaan!

 

https://www.bubbelbal.nl/