CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Zeevracht en zeecontainers

Zeevracht

Containervervoer uit china is het meest gebruikte systeem voor het vervoeren van goederen. Zeecontainers zijn sterke metalen kisten van staal die ontworpen zijn om robuust en veilig te zijn. Containervervoer is een populaire methode voor het importeren van goederen.

Het vervoeren van containers via zee is een efficiënte en effectieve manier om grote aantallen goederen te vervoeren. Wij hebben een voordelig en ruim aanbod van diverse containers op wereldwijd niveau. Ons assortiment containers bestaat uit verschillende maten, de 20 ft, 40 ft en 40 ft hq. U kunt deze eenvoudig bij 123TransportandLogistics bestellen. Het regelen van logistiek en transport is onze specialiteit, dus bij ons bent u aan het juiste adres.

Kortom 123TransportandLogistics is de keuze voor het voordelig en eenvoudig vervoeren van uw spullen via containers maar ook het wegtransport. Vul gemakkelijk onderstaande offerteformulier in en wij zullen spoedig uw offerte toesturen, indien wij nadere informatie nodig hebben nemen wij contact met u op.

In 2020 werd wereldwijd ongeveer 1,85 miljard ton vracht verscheept. De wereldwijde overslag van de containerscheepvaart noteerde in augustus 2022 een indexwaarde van 132,6, de hoogste geregistreerde waarde in die periode. De wereldwijde containervolumes daalden echter met 9,3% op jaarbasis vanaf oktober 2019[3]. De Wereldbank levert gegevens over het containerhavenverkeer (TEU: 20 foot equivalent units).

De containerscheepvaartsector wordt in 2022 geconfronteerd met verschillende trends, waaronder aanhoudende verstoringen en schaarste aan uitrusting en ruimte, congestie in havens, door Covid veroorzaakte lockdowns, ILWU-arbeidsonderhandelingen in Amerikaanse havens, het toenemende belang van duurzaamheid, de impact van de Brexit op de containerscheepvaart. McKinsey & Company heeft de komende 50 jaar containervervoer geanalyseerd. De wereldwijde scheepvaartindustrie wordt geconfronteerd met een nieuw probleem met te veel containers, aangezien logistieke gegevens laten zien dat de containerprijzen dalen en de containerdepots vol raken.

https://www.123transportandlogistics.com/