CDV INFO
Image default
Media

Werk aan jou audiovisueel project in deze geluidsstudio in hartje Amsterdam

Ben jij bezig met een audiovisueel project, zoals een film, radiocommercial of werk je aan het ontwikkelen van een app? Dan wil je hiervoor natuurlijk in een goede, professionele ruimte werken. Een geluidsstudio is hier uitermate geschikt voor. Het lastige is: waar vind je een goede studio? ParkStudio kun je terecht voor een geluidsstudio in het hartje van Amsterdam. Bij dit bedrijf werken ervaren en creatieve sound designers die jou graag helpen. In deze geluidsstudio maak je gebruik van apparatuur van de beste kwaliteit. Vraag je jezelf af wat deze studio in combinatie met de creatieve designers voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder en kom erachter!

Maak gebruik van de expertise die dit bedrijf te bieden heeft

Bij deze geluidsstudio helpen ze jou graag verder met jou audiovisueel project. De specialisten die hier werken denken, indien gewenst, met jou mee hoe jouw commercial, app of film naar een hoger plan te krijgen. Wanneer je nog niet veel ervaring hebt, kan dit ideaal uitpakken voor jou. Hierbij kun je denken aan het opnemen van voice-over en het toevoegen van foley en sound effects aan jouw commercial of film. Ook kunnen ze bij deze geluidsstudio de verstaanbaarheid vergroten wat helpt bij het bereiken van jouw doelgroep. Je kunt er bij deze specialist zelfs voor kiezen om een full-service studio met eigen ingang te huren. Hier zit ook een keuken en toilet bij om jezelf helemaal te kunnen focussen op jouw project.

Bekijk de mogelijkheden en vraag meer informatie aan

Wanneer je op zoek bent naar een geluidsstudio in Amsterdam, dan loont het zeker om een keer een kijkje te nemen bij ParkStudio. Bekijk met eigen ogen wat ze te bieden hebben en maak een tour door de verschillende studio’s. Op de website van dit bedrijf heb je ook de mogelijkheid om een aantal van hun afgeronde projecten te bekijken. Heb je een specifieke vraag over de studio en de mogelijkheden? Neem dan contact op met de medewerkers van ParkStudio voor meer informatie.

https://parkstudio.com/nl/