CDV INFO
Image default
Woningen

Welke vloeren passen het beste bij uw sterrenbeeld?

 

Verbouwen kan lastig zijn, vooral als je niet zeker bent van je ontwerpstijl. Misschien is dit de eerste keer dat u een huis bezit waar u de ruimte kunt herinrichten zoals u dat wilt. Misschien ben je gewoon op zoek naar iets eigentijds en gloednieuw. Of misschien kun je niet kiezen tussen boerenchic en modern uit het midden van de eeuw. Hoe het ook zij, misschien wil je de sterren laten helpen bij het bepalen van je stijl.

Weegschaal

Als Weegschaal is je grootste prioriteit balans, in alle aspecten van je leven, inclusief ontwerpstijl. Je constante streven naar harmonie zal je leiden naar een esthetiek die meer symmetrisch en verfijnd is. Vanwege je verheven smaak zul je veel van je mede-weegschalen zien werken als ontwerpers, decorateurs en stylisten, wat je een voorsprong zal geven als het gaat om het ontwerpen van je eigen huis.

Probeer dit te installeren prachtig Timber Plus Herringbone luxe vinyl in uw keukens, badkamers en woonruimtes om uw stijl naar een hoger niveau te tillen. Vloeren met visgraat-houtlook zijn trending in de interieurwereld met opvallende patronen, waarbij natuurlijke materialen worden gecombineerd met visuele interesse.

Schorpioen 

Bij Schorpioenen draait alles om passie. Dus waarom zou uw ontwerpstijl anders zijn? Als je denkt dat iets belangrijk is, zoals je interieur, ben je niet bang om het te staven met onderzoek. We zeggen dat je huis je durf moet weerspiegelen, dus kijk naar meer eclectische ontwerpen, of het nu wordt tentoongesteld in meubels of als accentmuur. Laat je leiden door je onafhankelijkheid, ambitie en moed. Denk bijvoorbeeld aan donkerbruin laminaat of een donkere houten vloer.

We weten dat Scorpios eerlijkheid belangrijk vindt. Dat is de reden waarom, wanneer we onze waterdichte hardhouten vloeren aanbevelen, u erop kunt vertrouwen dat ze echt waterdicht zijn. En ze zijn niet alleen waterdicht, maar ze geven je ruimte ook een onderscheidende schoonheid en unieke nerfvariaties waarin je het kleurcontrast naar boven of naar beneden kunt spelen. We denken dat een donkerder kleurenpalet direct bij je persoonlijke stijl past. Combineer geavanceerde technologie en rustieke elegantie met een product als Floorcraft’s Isle Royale in Tiger Paw om je huis het intense ontwerp te geven dat alleen een Schorpioen kan maken.

Boogschutter 

Omdat een Boogschutter betekent dat je altijd in staat bent om iets nieuws te leren, zul je genieten van wat we te zeggen hebben over de ontwerpstijl van je bord. U houdt van reizen, dus het is geen wonder dat u wilt dat uw huis u naar enkele van uw favoriete plekken over de hele wereld brengt. Met uw vermogen om elke kamer waar u binnenkomt te verlichten, moet u ervoor zorgen dat die kamers zijn ontworpen om uw licht aan te kunnen. Door zo aanpasbaar en flexibel te zijn, kan uw interieur uw verlangen naar verandering weerspiegelen.

De avontuurlijke Boogschutter hoeft niet verder te zoeken dan onze Passages-tapijtenlijn van Tigressá. Deze waterdichte collectie is gevuld met unieke tinten, texturen en patronen geïnspireerd op wereldse reizen. Je bent liever onderweg dan thuis, dus blijf bij een minimalistische decorstijl. In deze eenvoudige ruimte kun je kleuraccenten toevoegen met kamerplanten en je nieuwste souvenirs uit het buitenland nog mooier presenteren.

Steenbok

Steenbokken zijn ongelooflijk betrouwbaar, dus het is geen wonder dat je aangetrokken wordt door de tijdloze ontwerpstijlen. Je hebt een ontwerp nodig dat net zo betrouwbaar is als jij en dat niet in de war raakt door stijlvolle rages terwijl je aan je langetermijndoelen werkt.

Als Steenbok ben je een praktisch en efficiënt persoon, daarom zou je aangetrokken worden door ons Floorcraft-laminaat dat de realistische uitstraling van hardhout heeft, maar onderhoudsarm en duurzaam is. Omdat het een van de meest hardwerkende tekens is, is een georganiseerd huis met een aangepaste kantoorruimte van het grootste belang – en eigenlijk het enige kenmerk van uw huis dat ertoe doet. Blijf bij een strakke, klassieke inrichtingsstijl die voldoende opbergruimte biedt voor minimale rommel.

 

https://vloerenbaas.nl