CDV INFO
Image default
Gezondheid

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

Het is een probleem wat bij veel mannen voorkomt, maar waar enorm weinig over wordt gesproken in de media; premature ejaculatie. Hiermee bedoelen we dat jij tijdens het vrijen met je partner te snel klaarkomt, waardoor er van die mooie sfeer die jullie samen hadden opgebouwd opeens weinig meer overblijft. Wanneer jij hier ook last van hebt zal je dan ook zeker behoefte hebben aan informatie over het uitstellen van een zaadlozing. We zullen je hier wat tips geven waar jij zeker wat aan zult hebben.

Zit het probleem tussen je oren

Bij mannen die nog niet zoveel ervaring hebben speelt onzekerheid over de eigen prestaties onder de lakens een heel grote rol. Ze hebben in dat geval last van enorme onzekerheid. Je mag dan denken aan onzekerheid over hun eigen prestaties in bed, maar ook aan onzekerheid over hun relatie met hun partner. Doen ze het eigenlijk wel goed in de ogen van hun partner, en vindt hun partner hun nog wel aantrekkelijk en stimulerend? Het zijn allemaal zaken waar je enorm mee kan rondtobben, en die een wissel zetten op je leven. De oplossing bij dit probleem tussen je oren is dan ook heel simpel; praat erover. Samen in gesprek gaan levert je heel veel op. Je partner zal zeker begrip tonen, en samen kunnen jullie tot een goede oplossing komen.

Het probleem is lichamelijk

Een andere oorzaak van een premature ejaculatie is een overgevoelige jonge heer, en dan in het bijzonder de eikel. Wanneer deze te snel wordt gestimuleerd tijdens de geslachtsgemeenschap kom je te snel tot een orgasme. Je zou kunnen proberen om eens een ander standje aan te nemen met je partner tijdens het vrijen, waarbij je eikel niet rechtstreeks wordt gestimuleerd. Op die manier doe je niet alleen jezelf, maar zeker ook je partner een groot plezier. Een andere oplossing is het gebruik van een rubbertje tijdens de daad. Nu is dit altijd al aan te bevelen, zeker bij wisselende contacten, maar het maakt je absoluut minder gevoelig. Melite Delay Gel maakt je jonge heer ook minder gevoelig, waardoor jij en je partner langer kunnen genieten.

https://www.delay-gel.nl

Gerelateerde artikelen

Een massage in Hengelo nodig?

Wilt u van uw spierpijn af? Dat kan!

Wat werkt goed tegen een kater? De beste Tips!