Vloerenspecialist met alles in huis, waaronder houten vloer laten schuren

      Reacties uitgeschakeld voor Vloerenspecialist met alles in huis, waaronder houten vloer laten schuren

Gaat u de samenwerking aan met een vloerenspecialist? Dan mag u op zijn minst wel een zeer brede dienstverlening verwachten. Van het aanleggen van een nieuwe vloer tot het renoveren van uw versleten vloer en van het onderhoud van uw huidige vloer tot aan de reiniging van die vloer: de specialist moet het allemaal kunnen. Kiest u voor Alblas Vloeren, dé vloerenspecialist in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, dan weet u zeker dat u goed zit. Zo kunt u de specialist bijvoorbeeld inschakelen voor het laten schuren van uw houten vloer, maar ook voor het lakken of oliën van uw vloer of voor het schoonmaken van uw vloer.

Geef uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling en laat deze bijvoorbeeld schuren

Als u uw woning een opknapbeurt wilt geven, maar geen hele verbouwing wilt organiseren, kunt u beginnen met de vloer. Laat deze kundig opknappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren. Denk er bijvoorbeeld over na uw houten vloer te laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Een houten vloer laten schuren: hoe werkt dat precies?

Ligt er al jarenlang een mooie houten vloer in uw woning? Dan heeft u vast gezien dat deze houten vloer is gesleten door jarenlang veelvuldig gebruik. De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer en parketvloer professioneel laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.