Verlaag het ziekteverzuim met een groene wand

      Reacties uitgeschakeld voor Verlaag het ziekteverzuim met een groene wand

Hoog ziekteverzuim is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Daarom wordt er altijd gekeken hoe ziekteverzuim de kop in kan worden gedrukt.  In veel gevallen kan het verbeteren van uw werkklimaat het ziekteverzuim voorkomen. Klachten zoals een droge keel een hoofdpijn verminderen door te kiezen voor de installatie van een groene wand. Doordat de planten zuurstof leveren aan uw personeel wordt het binnenklimaat en luchtvochtigheid verbetert. De groene wand wordt aangepast op de beschikbare ruimte op uw kantoor. Is de verticale tuin geïnstalleerd? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten en uw wand maandelijks te laten voorzien van de juiste verzorging. 

Een groene wand stimuleert de gezondheid van werknemers

Droge lucht in het werkklimaat zorgt voor veel negatieve uitwerkingen. Misselijkheid, droge ogen, vermoeidheid en duizeligheid komen helaas niet zelden voor. Is het niet prettig als u de gezondheid van uw werknemers kunt bevorderen, bijvoorbeeld door de installatie van een groene wand? Niet alleen is het gezond, het is ook nog eens een ware eyecatcher voor uw relaties. De verticale tuin richt u volledig naar eigen wens in en biedt een mooie en rustige uitstraling. Is de groene wand geïnstalleerd? In dat geval werken uw werknemers effectiever. Onderzoek wijst namelijk uit dat de toevoeging van natuurlijkheid elementen leidt tot 15% meer welzijn, 15% hogere creativiteit én 6% hogere productiviteit. Een groene wand is niet alleen nuttig, maar ook stijlvol! Kies uw gewenste groene wand in verschillende maten en hoogtes.

Het onderhoud van een groene wand

Goed onderhoud aan uw groene wand is nodig om deze in optimale staat te behouden. Dit hoeft u niet zelf te doen. Wist u dat u bij Green Care Interieurbeplanting een onderhoudscontract af kunt sluiten voor periodiek onderhoud? Kies uit een contractvorm in de vorm van maandelijks onderhoud of all-in onderhoud. Met een onderhoudscontract ziet uw groene wand er te allen tijde geweldig uit. Gedurende dit contract staat aandacht voor u en uw planten centraal en onderhouden de groenspecialisten uw wand op kantoor. Vloeibare meststoffen worden toegediend, planten worden afgespoten met biologisch schoonmaakmiddel en de planten worden vakkundig gesnoeid om zodoende uw verticale tuin in model te houden.