Uw overleden dier altijd dichtbij op het dierencrematorium

      Reacties uitgeschakeld voor Uw overleden dier altijd dichtbij op het dierencrematorium

Hoe lang en hoe vaak u wilt rouwen om uw huisdier is geheel aan u. Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heeft u heel de week de gelegenheid om uw trouwe kameraad te bezoeken. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de asweide en begraafweide. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

U heeft afscheid moeten nemen van uw trouwe viervoeter. Of misschien van uw vogel of konijn. In alle gevallen is dit erg vervelend en wilt u een waardig afscheid voor uw huisdier. Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. denken ze met u mee. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Afscheid nemen is altijd een emotioneel moment, ook als dit van uw huisdier is. Uw trouwe kameraad verdient een mooi en respectvol afscheid. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.