CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Te veel spullen? Te weinig ruimte? Een opslagruimte biedt uitkomst!

Het huren van een opslagruimte kan voor u een uitkomst bieden wanneer u ruimte tekort komt, maar geen spullen wilt wegdoen. Wanneer u te maken heeft met ruimtegebrek kan dit veel problemen opleveren. U kunt bepaalde goederen niet vinden wanneer u deze nodig heeft, of heeft geen overzicht meer over wat u nu daadwerkelijk bezit. Het huren van een opslagruimte biedt hierin een oplossing. Via onze website kunt u een ruimte huren van hoge kwaliteit, tegen scherpe tarieven.

Een opslagruimte huren

Via Opslagman huurt u gemakkelijk opslagruimte, tegen scherpe tarieven. Delen van uw inboedel of andere goederen kunnen worden opgeslagen in boxen van verschillende formaten. Op onze website vindt u een calculator, waarmee u eenvoudig zelf kunt berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft. Komt u er toch achter dat u meer ruimte nodig heeft? Dan ruilt u uw opslagruimte bij Opslagman kosteloos om voor een groter formaat.

Alle opslagruimtes zijn droog en verwarmd om de kwaliteit van de goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast is ons terrein voorzien van 24/7 camerabewaking en verkrijgt u van ons een persoonlijke toegangscode, waarmee u tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds onbeperkte toegang heeft tot uw opslagruimte. Uw goederen zijn bij ons dus in goede handen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid.

Het huren van een opslagruimte bij Opslagman kan voor u ook voordelen bieden wanneer u van plan bent te verhuizen. Tijdelijke opslag is namelijk ook een mogelijkheid. Uw spullen staan u dan niet in de weg tijdens het verhuizen of verbouwen.

Wanneer u uw goederen komt brengen met een bakwagen, verhuiswagen of aanhangwagen dan biedt ons terrein voldoende mogelijkheid en ruimte om te lossen. Tevens beschikt ons pand over een lift, voor wanneer u een opslagruimte op de eerste etage huurt.

Wilt u meer informatie?

Bent u er na het lezen van dit artikel achter dat het huren van een opslagruimte voor u wellicht een oplossing kan zijn, en wilt u meer informatie?

Via onze website vindt u onze contactgegevens. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Ook kunnen onze opslagexperts u voorzien van deskundig advies.