CDV INFO
Image default
Banen en opleidingen

Schakel een interim inkoper in op basis van detachering voor uw afdeling inkoop

In de laatste decennia heeft inkoop een gestage groei doorgemaakt dankzij de globalisering en verbeterde infrastructuur. Bedrijven kunnen hun goederen van vele aanbieders verkrijgen en maken dus van de situatie gebruik om de beste prijs te krijgen. Omdat aanbieders van goederen en diensten met elkaar concurreren, hebben bedrijven vaak te maken met veel verschillende partijen om zo de grootste winstmarge te behalen op hun producten. Dit kan ertoe leiden dat de inkoopafdeling van uw bedrijf overspannen raakt en er eigenlijk te weinig mensen zijn voor de werkzaamheden. Een mooie oplossing is dan om een interim inkoper op basis van detachering in te schakelen, met wie u de afdeling inkoop kunt ondersteunen.

Beschikbare medewerkers op ieder niveau

Maar waar vindt u een interim inkoper die op basis van detachering wilt werken, en die ook nog eens bij de rest van de werknemers op de afdeling inkoop past? Insinc biedt u het antwoord. Insinc is een kantoor dat speciaal is ingericht voor de detachering van onder andere een interim inkoper voor uw afdeling inkoop. De professional die wordt ingeschakeld komt op tijdelijke basis uw team versterken. Detachering van een interim inkoper geschiedt op ieder mogelijk niveau van inkoop, van operationeel tot strategisch niveau en van junior inkoper tot interim CPO.

Bekijk de referenties en maak een afspraak

Gaat u binnenkort een piekperiode in, is een onmisbaar lid van uw team ziek thuis of heeft u een groot project waarvan u weet dat de werkdruk te hoog is voor het team in haar huidige vorm? Insinc biedt u graag de blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem. Kies ervoor om met een van deze detacheringsprofessionals te sparren over de mogelijkheden. Alle contactgegevens vindt u op de website, evenals de vele klanten die u al voorgingen. Bekijk de referenties om te ontdekken hoe zij de dienstverlening hebben ervaren.

Gerelateerde artikelen

Douane Declarant

Erg handige scriptiebegeleiding nodig in de buurt?

Gemakkelijker kiezen met outplacement in Apeldoorn