Reken op service en kwaliteit bij werkzaamheden aan uw vetafscheider

      Reacties uitgeschakeld voor Reken op service en kwaliteit bij werkzaamheden aan uw vetafscheider

Bij het kiezen van een geschikt rioleringsbedrijf voor de werkzaamheden aan uw vetafscheider zijn er bepaalde zaken waarmee u rekening kunt houden. Het is logisch dat u in zee wilt gaan met een echte specialist op het gebied. Bijvoorbeeld wanneer u uw vetafscheider regelmatig wilt laten ledigen of aan onderhoud wilt laten onderwerpen. Kiest u voor een professional, dan weet u namelijk zeker dat u profiteert van een goede service en kwaliteit. Zo biedt het rioleringsbedrijf snelle service voor een zo laag mogelijke prijs. Het professionele rioleringsbedrijf rekent dan ook geen voorrijkosten of vaste uurtarieven. Daarnaast investeert het rioleringsbedrijf in de nieuwste materialen en gereedschappen, zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren zijn.

Vetafscheider reinigen aan de hand van de allernieuwste technieken

Bent u in het bezit van een vetafscheider? Dan bent er waarschijnlijk wel van op de hoogte dat deze regelmatig moet worden geledigd. Wist u echter ook dat het van groot belang is dat het apparaat op zijn tijd moet worden gereinigd en aan onderhoud moet worden onderworpen om goed te blijven functioneren? Een vetafscheider is echter een apparaat dat u continu nodig heeft binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld uw bedrijf in de levensmiddelenindustrie of horeca. Reiniging, lediging en onderhoud moet dan ook zo snel mogelijk worden geregeld. Een gespecialiseerd rioleringsbedrijf kan uw vetafscheider snel reinigen, ledigen of aan onderhoud onderwerpen. Dit komt omdat het professionele rioleringsbedrijf beschikt over de allernieuwste materialen en technieken om dit te doen. Zo kunt u de vetafscheider snel weer gebruiken en blijft het te allen tijde goed functioneren.

Professioneel rioleringsbedrijf verwerkt het materiaal uit de vetafscheider in eigen beheer

Wanneer u uw vetafscheider of vetput wilt gaan laten leegzuigen en reinigen, is het als vanzelfsprekend dat u hiervoor een professioneel rioleringsbedrijf inschakelt. Maar wat gebeurt er vervolgens met het materiaal dat uit de vetafscheider of vetput is gehaald? Het gespecialiseerde rioleringsbedrijf kan dit zelf verwerken met behulp van de speciaal gebouwde zuiveringsinstallatie. Daarmee kunnen grote hoeveelheden relatief schoon vet worden gescheiden van het andere materiaal uit de vetafscheider. Dit wordt gedaan aan de hand van het verwarmen van het materiaal, het scheiden en het filteren van het materiaal. De overgebleven zuivere vetten en oliën worden vervolgens geschikt gemaakt als biobrandstof. Hieruit kan biobrandstof of biodiesel worden gemaakt.