Persoonlijk interieuradvies voor uw interieur in landelijke stijl

      Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijk interieuradvies voor uw interieur in landelijke stijl

U wilt wel eens wat anders in huis. Nieuwe lampen, een nieuwe zithoek of andere accessoires. Echter, het is lastig om te bepalen of een nieuwe aankoop bij uw huidige interieur past. Met een uitstekende service en jarenlange ervaring weet Chopard Interieur u altijd het juiste advies te geven. Wilt u bijvoorbeeld interieuradvies over producten die een landelijke stijl creëren in uw huis? Met exclusieve interieurstoffen, prachtige meubelen en eigentijdse vloerkleden vindt deze specialist altijd wat bij u past. In de showroom vindt u oude en natuurlijke materialen, die zorgen voor een warme sfeer in uw huis!

Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

U heeft al heel lang dezelfde meubels en wil wel eens iets anders. Dan is het fijn als u gedegen advies van een gespecialiseerde interieurontwerper krijgt. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u een nieuwe bank, een gestreepte fauteuil of een op maat gemaakte eettafel? Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met exclusieve interieurstoffen.

Kom langs in de showroom en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Wilt u een landelijk interieur, maar weet u niet hoe u dit kunt aanpakken? Chopard Interieur in Oisterwijk helpt u graag verder. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De ervaren specialisten bij Chopard Interieur geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.