CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de voordelen van kunstgras

Elke zondag het grasmaaien, of het nu mooi of slecht weer is. Terwijl u ook op uw gemak de krant kunt lezen onder het genot van een kopje koffie. Daarom kiest u ervoor om kunstgras te kopen. Het onderhoud is aanzienlijk minder en u maakt haast geen onderscheiding tussen echt gras en kunstgras. Ideaal. Bekijk vandaag nog het uitgebreide assortiment bij Kunstgrasgigant en ontdek de andere voordelen van kunstgras. Ook wanneer u op zoek bent naar kunstgras voor uw sportvereniging, evenement of loods, bent u van harte welkom bij deze specialist. Bekijk welke vestiging het meest in de buurt is en kom langs!

Zelf kunstgras aanleggen

Bent u eruit welk kunstgras u gaat kopen? Dan komt nu de volgende beslissing: gaat u het kunstgras zelf leggen of laat u dit doen door de specialisten van Kunstgrasgigant? Voor het leggen van kunstgras hoeft u geen echte doe-het-zelver te zijn of groene vingers te hebben. Binnen zeven stappen legt u het kunstgras op de gewenste plek. Dit stappenplan vindt u op de website van de Kunstgrasgigant. Toch liever laten leggen? Dan heeft u keuze uit vier pakketten. De prijzen zijn per vierkante meter aangegeven. Terwijl u uw dagelijkse bezigheden uitvoert, zorgen de specialisten ervoor dat het kunstgras op een correcte wijze gelegd wordt.

Kunstgras kopen? Vraag het GRATIS stalenpakket aan

Geen tijd om langs te komen bij een van de vestigingen van Kunstgrasgigant? Geen probleem! Dan bestelt u gewoon het gratis stalenpakket. Zo kunt u toch ervaren hoe de verschillende kunstgrassen aanvoelen en zo een juiste beslissing nemen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw gegevens in het online formulier in te vullen. Vanuit de dichtstbijzijnde vestiging wordt het stalenpakket naar uw huis gestuurd. Vergeet niet om aan te geven waar u het kunstgras wilt gaan leggen. Op het balkon, in de tuin of misschien binnen? Het is allemaal mogelijk! Dus voordat u kunstgras gaat kopen, even een stalenpakket aanvragen.

https://www.kunstgrasgigant.nl/kunstgras-elspeet/