Ondergoed trends voor 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Ondergoed trends voor 2016

Wanneer we naar de laatste trends op het gebied van ondergoed bekijken dan zien we dat er een aantal opvallende veranderingen zijn te zien. Als uitgangspunt voor dit onderzoek hebben we Google Trends bekeken en hier zien we o.a. dat corrigerend ondergoed momenteel erg populair is en er steeds meer interesse is in goedkoop ondergoed als ook specifieke merken.

Corrigerend ondergoed met 1800 procent gestegen

Wanneer je de cijfers bekijkt dan zie dat er vooral steeds meer behoefte is om corrigerend ondergoed online te bestellen. Deze trend die ieder jaar verder stijgt naar meer consumenten die hiernaar zoeken heeft natuurlijk ook te maken met het anonieme gedrag van online winkelen. Een bestelling is eenvoudig geplaatst zonder dat hier daadwerkelijk fysiek gepast hoeft te worden. Ook het assortiment voor corrigerend ondergoed is aanzienlijk verbeterd en hier is nu steeds meer keus in. Er is overigens ook een trend voor corrigerend ondergoed voor mannen waar te nemen die opmerkelijk is t.o.v. voorgaande jaren. 

Sloggi, Bjorn Borg en Ten cate

De merken die het meest gestegen zijn in hun bekendheid online zijn Sloggi, Bjorn Borg en Ten Cate ondergoed. Naast een trend die is ontstaan voor goedkoop ondergoed zijn dit de favoriete merken die online worden gezocht. Ook de Hema doet het goed in de zoekresultaten waar de trend naar goedkoper vooral de laatste jaren actueel is. Bekijk hier een populair merk.

Waar bestel je deze merken online?

Omdat het aanbod enorm is online is het handig wanneer je alle merken die hier genoemd zijn snel kunt vinden. Bij ikwilondergoed.nl is er een mooie collectie van corrigerend ondergoed als ook de bekende merken die hier zijn genoemd. Ondergoed voor een betaalbare prijs is momenteel een trend en hier wordt slim op ingespeeld. Ben je op zoek naar een leuk assortiment met veel keus en bovendien goede prijzen en uitstekende service dan is dit onze tip voor 2016.

http://www.ikwilondergoed.nl