CDV INFO
Image default
Verenigingen

Neem een abonnement op zeilen en kies ervoor om op deze manier een zeiljacht te huren

Houdt u van zeilen en is het uw droom om het hele jaar door zeiltochten in te kunnen plannen? Voor veel mensen is het geen geschikte oplossing om zelf een zeiljacht aan te schaffen, omdat dit veel zorgen en vaste kosten met zich meebrengt. U kunt beschikking krijgen over een goed uitgerust luxe jacht door een zeiljacht te huren bij NetYachting. Dit bedrijf verhuurt geen jachten op de bekende manier, maar geeft u de mogelijkheid om een jacht te leasen. Samen met een kleine groep van maximaal vijf andere personen gebruikt u dan één zeiljacht. Iedere acht weken heeft u op zijn minst één week het jacht tot uw beschikking, zodat u heerlijk het water op kan gaan. Dankzij een online reserveringssysteem kunt u op een flexibele manier bepalen wanneer het zeiljacht voor u klaarligt.

Een manier om zorgeloos van het water te genieten

Door op deze manier een zeiljacht te huren, kunt u uit zeilen gaan in een boot die vertrouwd aanvoelt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijkomende zaken zoals onderhoud. NetYachting zorgt ervoor dat het jacht steeds in een piekfijne conditie is. Het is half zo goedkoop om bij dit bedrijf een zeiljacht te huren dan om op de traditionele wijze te huren. Voor dit voordelige tarief kunt u een zeiljacht huren van merken zoals Bénéteau, die van veel gemakken is voorzien.

Kies de locatie van het vertrek

De jachten van dit bedrijf liggen afgemeerd in verschillende jachthavens in Nederland en België. Als u een zeiljacht gaat huren kunt u dus een locatie kiezen die voor u goed bereikbaar is en past bij het soort zeiltochten dat u graag maakt. Als u graag over het IJsselmeer zeilt, heeft u de keuze uit verschillende havens in bijvoorbeeld Lelystad. Woont u in Zuid-Nederland of België? Dan kunt u Breskens gebruiken als uitvalshaven voor lange en avontuurlijke zeiltochten. Meld u aan voor een abonnement bij NetYachting en vaar binnenkort op het zeiljacht dat u deelt met maximaal vijf anderen.

 

https://netyachting.com/