CDV INFO
Image default
Bedrijven

Muggen bestrijden in huis | Methodes die wel werken

Muggen verjagen slaapkamer

Ook zo’n last van muggen in de slaapkamer? De volgende ochtend wakker worden met rode jeukend bulten is natuurlijk voor niemand een pretje. In Nederland hebben we voornamelijk overlast in de zomermaanden mei, juni, juli en augustus. Maar ook nu al in maart en april is er beginnende overlast. Gelukkig is er heel wat aan te doen. De beste methodes voor het verjagen van muggen hebben wij voor je uitgezocht.

Muggen bestrijden

Bij muggen overlast is het beter om muggen in huid te voorkomen dan ze te bestrijden. Muggen voorkomen kun je doen door de volgende maatregelen in acht te nemen:

– het plaatsen van horren voor ramen en deuren
– stil water om het huis verwijderen indien mogelijk
– het huis goed schoon houden

Mochten de muggen al binnen zitten en zijn dit er extreem veel. Dan komt dat vaak doordat je in de buurt van water woont. Denk aan sloten, rivieren, boerderijen enzovoort. Daar kun je natuurlijk niet zo heel veel aan doen. Maar in dit geval kunnen horren wel veel van de muggen buitenshuis houden.

Muggen verjagen: de methodes

Muggen verjagen in huis kan een lastige klus zijn. Maar door de eerder genoemde voorzorgsmaatregelen in acht te nemen wordt dit een stuk gemakkelijker.

1) Hang een Cyclone muggenlamp op. Een muggenlamp trekt muggen naar zich toe. Mochten ze dus al binnen zitten dan gaan ze eerder naar de muggenlamp toe, dan dat ze jou opzoeken. Kies altijd voor een muggenlamp die beschikt over de volgende opties: blauw ultra violet licht, CO2 uitstoot en een ventilator.

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/muggen-bestrijden

Gerelateerde artikelen

Huis in Spanje

Belastingaangifte doen als bedrijf in Assen

Een houten vloer in combinatie met kalkverf is prachtig