Minimaal gebruik van chemische middelen bij boomkwekerij in Zundert

      Reacties uitgeschakeld voor Minimaal gebruik van chemische middelen bij boomkwekerij in Zundert

Het liefst schaft u gezonde (sier)heesters en bos- en haagplantsoen aan. Wij bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert hebben ervoor gekozen om zo min mogelijk chemische middelen te gebruiken. U zult zich afvragen hoe het onkruid dan wordt bestreden. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de boomkwekerij in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd Op zoek naar gewortelde stekken? Kom langs bij een boomkwekerij in Zundert. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers zijn ze specialist in het vermeerderen en opkweken van (sier)heesters en in het kweken van bos- en haagplantsoen. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert!

Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal bij boomkwekerij in Zundert Op zoek naar sierheesters kopen? Of wilt u bos- en haagplantsoen kopen? Kiest u dan voor een boomkwekerij die voor kwaliteit staat. U wilt immers niet dat bomen en/of planten na een korte tijd afsterven of niet groeien. Daarom bent u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, gevestigd in Zundert, aan het juiste adres. Bij deze kwekerij staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. De planten en bomen worden namelijk het hele jaar door met de grootste zorg opgekweekt. De gewortelde stekken worden uitgeplant met een speciaal ontwikkelde machine waardoor u verzekerd bent van de beste start van uw aangekochte heesters of plantsoen. Breng gerust eens een bezoek aan de boomkwekerij in het Brabantse Zundert. Alleen soortechte bomen gaan door de deuren van de kwekerij.