CDV INFO
Image default
Gezondheid

Libido verhogen man

Om je libido te verhogen kun je diverse dingen doen. Een laag libido zorgt er meestal voor dat je niet lekker in je vel zit, misschien wel ziek bent of hevig onder stress staat. Overgewicht kan er ook voor zorgen dat je libido aan de lage kant is. Wat de oorzaak ook precies is, de volgende manieren werken sowieso om je libido behoorlijk op te krikken.

 

Manieren libido verhogen man

  • Er zijn diverse goed werkende manieren om je libido snel omhoog te krijgen. De volgende manieren zijn erg effectief:

  • Krachttraining stimuleert de aanmaak van testosteron, testosteron zorgt er voor dat je libido omhoog schiet. Een laag libido gaat vaak gepaard met een laag testosteronniveau.

  • Libido verhogende middelen kunnen je ook helpen om je libido aanzienlijk te verhogen. Zo kun je kiezen voor een maand kuur van meestal 30 capsules. Ook zou je kunnen gaan voor een testosteron booster. Lustopwekkende pillen kunnen je ook helpen, dergelijke pillen zorgen ervoor dat je binnen 30 minuten opgewonden raakt. Actief blijven tussen de lakens zorgt ook voor meer testosteron.

  • Libido verhogende voeding kan je ook helpen om je libido een boost te geven. De volgende voedingsmiddelen staan bekend om hun verhogende werking: selderij, vette vis zoals haring, zalm, ansjovis, rauwe cacao (goed te mixen in smoothies),.

Je potentie verhogen kan dus op vele verschillende manieren. Wil je nou snel resultaat boeken? Probeer dan bovenstaande tips allemaal toe te passen.

 

http://www.testosteronbooster.nl/

Gerelateerde artikelen

5 Tips om gezond af te vallen met een koolhydratendieet

Een massage in Hengelo nodig?

De botox behandeling