Kunststof rijplaten op maat met bedrijfslogo

      Reacties uitgeschakeld voor Kunststof rijplaten op maat met bedrijfslogo

Wist u dat er op het internet heel erg veel rijplaten worden aangeboden waardoor het voor mensen lastig is om een keuze te maken? Eerst willen wij graag even uitleggen waar de verschillen liggen in rijplaten op maat voor bedrijven en voor consumenten die een paar rijplaten willen huren. Het is namelijk zo dat bedrijven die rijplaten willen verhuren graag hun logo of bedrijfsnaam op de rijplaat willen laten drukken. Dit kan niet altijd, dat is sterk afhankelijk van waar u de rijplaten laat produceren. Wij vinden het heel belangrijk dat de mensen begrijpen waarom dit soort rijplaten op maat dan wel iets meer kosten per stuk dan kunststof rijplaten die geen extra mogelijkheden bevatten. Hiermee bedoelen wij dat wanneer de kunststof rijplaten met noppenprofiel of andere extra mogelijkheden gemaakt worden, dit iets meer kost dan goedkope kunststof rijplaten zonder extra specificaties.

Rijplaten op maat van kunststof inclusief bedrijfslogo

Deze extra mogelijkheden geven een bedrijf de gelegenheid om een slogan of bedrijfsmotto te laten drukken, zodat bezoekers dit bij blijft. Of reclame of advertenties die op de kunststof platen wordt afgebeeld, bijvoorbeeld van sponsoren die ervoor zorgen dat een evenement plaats kan vinden in de regio. Denk bijvoorbeeld aan zomerfeesten waar er in grote hoeveelheden gebruik wordt gemaakt van deze kunststof rijplaten op maat. Vaak zie je dat het verhuurbedrijf hun logo op de rijplaten heeft laten drukken. En belangrijk hierbij is dat het logo er dan niet snel afslijt en dat deze na een paar keer verhuren al niet meer te lezen is.

Wilt u deze kunststof rijplaten bestellen met uw logo erop?

Dat kan zeker bij deze partij, waar zij gebruik maken van gebruikte kunststof materialen. Het restmateriaal komt binnen in de fabriek en wordt omgesmolten zodat dit later gebruikt kan worden voor het maken van kunststof rijplaten op maat. Bedrijfslogo’s en slogans worden doorgaans op deze rijplaten gedrukt en wordt dit ook aangeraden door de producent. Het is namelijk zo dat wanneer u deze logo’s laat implementeren in de platen, is het zo dat u verkapte reclame maakt. Dit valt in eerste instantie niet op, maar het is ook zo dat verhuurbedrijven wel bekend zijn geworden om de logo’s die zij dan op de platen laten drukken. Festivalgangers en bezoekers van zomerfeesten zien dit logo vaak voorbij komen en wanneer dit herhaaldelijk plaats vinden zullen zij uw bedrijf gemakkelijk herkennen in de toekomst. Zoiets blijf toch altijd bij, en dat is wat u gemakkelijk met kunststof rijplaten op maat inclusief bedrijfslogo kunt bereiken.

http://www.jansenkunststoffen.nl/rijplaten/