Kinderen tussen 6 en 18 jaar met gedragsproblemen? Er is hulp!

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderen tussen 6 en 18 jaar met gedragsproblemen? Er is hulp!

In het kinder- en jeugdzorgcentrum kunnen kinderen met gedragsproblemen tussen 6-18 jaar terecht. Er wordt hier onderzoek gedaan naar diverse gedrags- en leerproblemen. Voor ieder ‘probleem’ hebben de therapeuten een oplossing op maat. Dit zal soms wel tijd kosten en resultaten worden op langere termijn behaald. Bij gedragsproblemen kunt u bijvoorbeeld denken aan concentratie- en aandachtstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, ODD en CD.  Ieder gedragsprobleem heeft weer verschillende vormen waardoor het belangrijk is om eerst uitvoerig onderzoek te plegen. Schakelt u Trivers in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen. Zowel in Breda, Roosendaal als Zevenbergen bent u van harte welkom.

Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Trivers is een klein zorgcentrum waar een persoonlijke benadering centraal staat. Dit is belangrijk, omdat ieder kind anders op de behandeling reageert. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Wilt u hulp bij het opvoeden of begeleiden van kinderen met gedragsproblemen? Dan kunt u terecht bij Trivers, in Roosendaal, Breda en Zevenbergen. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.